İBB'den Oda TV'ye destek!

İBB Sözcüsü Murat Ongun sosyal medya hesabından, Oda TV'ye getirilen erişim engeline tepki gösteren bir mesaj paylaştı. İBB'nin basın özgürlüğünün güçlü bir paydaşı olduğunu vurgulanan mesajda Ongun, "Oda TV'ye uygulanan erişim engeli demokrasimiz açısından kabul edilemez boyuta varmıştır. Bu hatadan bir an önce dönülmesi kamuoyunun beklentisidir" dedi.

MİT görevlisinin ifşası suçlaması ile haber müdürü ve muhabiri tutuklanan Oda TV'ye gece saatlerinde soruşturma kapsamında BTK tarafından erişim engeli getirildi. Karar sonrası Türkiye'den erişilemeyen siteye İBB'den destek geldi. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, sosyal medya hesabından erişim engeline ilişkin şu paylaşımı yaptı:

"İBB basın özgürlüğünün güçlü bir paydaşıdır. Önce Barış Terkoğlu ve muhabir Hülya Kılınç’ın tutuklanması ardından @odatv ’ye uygulanan erişim engeli demokrasimiz açısından kabul edilemez boyuta varmıştır. Bu hatadan bir an önce dönülmesi tüm kamuoyunun beklentisidir."

İBB'den Oda TV'ye destek!

 

İBB'den Oda TV'ye destek! ile ilgili etiketler İBB MİT OdaTV Murat Ongun BTK soruşturma Oda tv erişim engeli
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.