İBB'den kendisine 4 ödül birden! Beylikdüzü Belediyesi de unutulmamış...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yerel seçimlerinde kampanya direktörlüğünü yapan Necati Özkan, İmamoğlu’na 4 ödül birden verdi. Aldıkları ödülü sosyal medya hesabından duyuran İmamoğlu'nun sevinci, gerçeğin açığa çıkmasıyla kısa sürede söndü.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından, "İBB Dijital Medya A.Ş. Askıda Fatura, Kanal İstanbul ve 23 Nisan filmleri ve şehrimizin dayanışma ağı olan dijital kampanyalarla uluslararası Polaris Awards'tan 4 ödül aldı. Tüm Medya A.Ş. ekibi kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum" diyerek aldıkları ödülleri duyurdu.

Ancak, İmamoğlu'nun ödül aldığı Polaris Awards ödüllerini tertip eden firmanın, İBB'nin ve İmamoğlu'nun ajans işlerini yürüten kişi Necati Özkan'ın sahibi, kurucusu ve mevcut yönetim kurulu başkanı olduğu Kapital Medya AŞ. olduğu ortaya çıktı.

CESUR: KENDİ KENDİLERİNE ÖDÜL VERMİŞLER

Konuyla ilgili gerçeği Twitter'dan açıklayan Cumhurbaşkanı Danışmanı ve Sosyal Medya Yöneticisi İsmail Cesur "İBB'ye 4 ödül verilmiş olan Polaris Awards ödüllerini tertip eden firma, İBB'nin ve İmamoğlu'nun ajans işlerini yürüten kişi Necati Özkan'ın sahibi, kurucusu ve mevcut yönetim kurulu başkanı olduğu Kapital Medya AŞ.. Kendi kendilerine ödül vermişler." dedi.

 Cesur, paylaşımının devamında "Polaris Ödülleri internet sayfasında görülüyor ki Necati Özkan’ın şirketilerinden Kapital Medya “organizatör, diğer şirketlerinden MediaCat de sponsor. Diğer görselde de Kapital Media’nın İngiltere’deki ticari sicil kaydını görüyorsunuz..." ifadesini kullandı.

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ'NE DE 3 ÖDÜL

Öte yandan Cesur, aynı şirketin CHP'li Beylikdüzü Belediyesi'ne de 3 ödül verdiğini söyleyerek şöyle yazdı:

"İBB’ye 4 ödül veren Necati Özkan’ın Polaris şeysi 2018’de yine her ne hikmetse İmamoğlu’nun başkanlığını yaptığı Beylikdüzü Belediyesi’ni de 3 ödüle layık görmüş."

İBB'den kendisine 4 ödül birden! Beylikdüzü Belediyesi de unutulmamış... ile ilgili etiketler İBB Ekrem İmamoğlu ödül necati özkan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.