İBB'den Florya sahilinde ağaç katliamı!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Florya sahilinde İBB ekipleri tarafından ağaç katliamı yapıldığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Florya sahilinde bulunan ağaçların İBB ekipleri tarafından kesildiğini sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı.

Florya sahilinde bulunan ağaçların kesildiği görüntüler Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu tarafından sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Göksu açıklamasında, “Florya sahilindeki ağaçların bugün İBB ekipleri tarafından kesilmesinin umarım mantıklı bir açıklaması vardır. İBB Biz kesmedik ceza yazacağız demiş ancak, kesen arkadaşlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanları. Kendi kendilerine mi ceza yazacaklar?” ifadelerine yer verdi.

İBB tarafından konu hakkında yapılan açıklamada, “Anroşmanlar üzerinde yabani ot veya çalı tarzı bitkilerin çıkması hem estetik hem de teknik açıdan istenmemektedir.Bu gerekçelerden dolayı alanda yabani ot temizliği yapan yüklenici firma işçileri, anroşman üzerindeki söz konusu ağaca yanlışlıkla zarar vermişler; verdikleri zarar sonrası ağacın kurtulmayacağını düşünerek kendi iradeleriyle ağacı kesmişlerdir. Bu olayla alakalı kurumumuzun herhangi bir talimatı ve tasarrufu bulunmamaktadır. Bu olaya sebebiyet veren yüklenici firmaya gerekli cezai işlem uygulanacak olup aynı nitelikteki ağaç yerine en kısa sürede dikilecektir”sözlerine yer verildi.

İBB'den Florya sahilinde ağaç katliamı! ile ilgili etiketler Tevfik Göksu İBB Ağaç Florya Sahili
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.