İşten çıkarılan işçilerden, CHP önünde tepki

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'ndeki görevlerinden alınan işçiler, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek üzere partinin Ankara'daki genel merkezine gitti. İşçiler Kılıçdaroğlu ile görüştürülmezken, basın açıklamasının ardından İstanbul'a geri döndü.

İstanbul'dan Ankara'ya gelen 4 işçi,  CHP Genel Merkezi önünde bir araya geldi.

'Nerede namus şeref sözü veren Kılıçdaroğlu?' yazılı afiş açan işçiler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek istedi.

''KILIÇDAROĞLU'NUN SÖZÜ YARIDA KALDI''

Kılıçdaroğlu'nun, "Seçimden sonra işten çıkarılan olursa gelsin görüşelim" dediğini söyleyen işçilere, görevliler izin vermedi.

Bunun üzerine işçiler adına basın açıklaması yapan Samet Bulutçu, "Kemal Bey, sözünüz yarıda kaldı. Gönül isterdi ki burada görüşelim, dertlerimizi anlatalım. Sonuçta bizler emekçi insanlarız ve bu milletin fertleriyiz, bu milletin evlatlarıyız. Emekçinin ekmeğine göz dikenleri de emekçinin ekmeğine kan doğrayanları da aziz Türk milletine havale ediyoruz" dedi.

İSTANBUL'A GERİ DÖNDÜLER

4 işçi basın açıklamasının ardından İstanbul'a hareket etti.

(DHA)

İşten çıkarılan işçilerden, CHP önünde tepki

İşten çıkarılan işçilerden, CHP önünde tepki ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul CHP İBB Ankara işten çıkarma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.