İBB'de ortalığı karıştıran olay: Milli tenisçinin babasına mobbing uygulayıp işten çıkardılar

İBB'de Ekrem İmamoğlu yönetiminin göreve gelmesiyle artan mobbing olaylarına yenisinin geldiği öğrenildi. Milli tenisçi İrem Kurt'un babası Özgür Kurt'un antrenör belgesi olmasına rağmen temizlik personeli yapılmak istendiği ve kabul etmediği için işten çıkarıldığı belirtiliyor. Karara isyan eden Kurt sosyal medyadan sert tepki gösterdi.

İBB'de yaşanan mobbing iddialarına yenisi eklendi. Müjdat Gürsu Spor Tesisleri’nde görev yapan İBB Spor. A.Ş. personeli ve milli tenisçi İrem Kurt'un babası olan Özgür Kurt'un “temizlik personeli olmaya zorlanarak” mobbinge maruz bırakıldığı ve daha sonra da işten çıkartıldığı öğrenildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Grossroots C Antrenör Belgesi olan Kurt'a işten çıkarıldığı bilgisinin tebliğ edildiği belirtiliyor.

İBB'de ortalığı karıştıran olay: Milli tenisçinin babasına mobbing uygulayıp işten çıkardılar

KIZI İLE ANTREMAN YAPIYORDU

Özgür Kurt, çalışmakta olduğu Müjdat Gürsu Spor Tesisleri'nde bulunan tenis kortunda mesai saatleri dışında milli tenisçi olan kızı İrem Kurt ile birlikte anteman yapıyordu.

SOSYAL MEDYADA AÇIKLADI

İBB'de mabbinge maruz kalarak işten çıkarılan Özgür Kurt sosyal medyadan açıklama yaptı. 31 Aralık'ta İBB ile olan sözleşmesinin tek taraflı feshedildiğini belirten Kurt, öncesinde ise mobbinge maruz kaldığını anlattı.

İBB'de ortalığı karıştıran olay: Milli tenisçinin babasına mobbing uygulayıp işten çıkardılar - Resim : 2

"PKK'LILAR VE YARDAKÇILARI İÇERİ, MİLLİ SPORCU YETİŞTİRENLER DIŞARI"

SuperHaber programcısı Nedim Şener Hürriyet gazetesindeki köşe yazısında İBB'deki mobbinge dikkat çekti. Milli tenisçi İrem Kurt'un babasının işten çıkarılmasına dikkat çeken Şener, şu ifadeleri kullandı:

Göreve geldikten sonra 15 bine yakın kişiyi işten çıkaran, 20 binden fazlasını alan Ekrem İmamoğlu yönetiminin son icraatı, İBB Spor A.Ş.’ye bağlı olarak Silivri’de bir yandan futbol antrenörlüğü yapan diğer yandan kızı İrem Kurt gibi milli tenisçi yetiştiren Özgür Kurt’un, temizlik işçisi olmayı kabul etmemesi üzerine 31 Aralık günü işine son verilmesi oldu. Silivri’de CHP’lilerin bile tepki gösterdiği kararın anlamı şu: PKK’lılar ve yardakçıları içeri, milli sporcu yetiştirenler dışarı...

İBB İDDİLARI REDDETTİ

Özgür Kurt'a mobbing uygulayarak işten çıkardığı iddia edilen Spor A.Ş. Genel Müdürü Renay Onur ise söz konusu iddiaları reddetti. Super Silivri adlı internet sitesine açıklama yapan Onur şunları söyledi:

"Kesinlikle bir mobbing yok. Değişen teknoloji ve ödeme sistemleri sebebi ile bu pozisyon kaldırıldı. Fakat arkadaşlarımızı işsiz bırakmamak için içeride ihtiyaç olmamasına rağmen buna en yakın pozisyon olan temizlik pozisyonu teklif ettik. Ve hepsine şu sözü verdik, içeride herhangi bir pozisyonda ihtiyaç olması halinde yetkinlileri dahilinde öncelik bu arkadaşlarımızda olacak."

İBB'de ortalığı karıştıran olay: Milli tenisçinin babasına mobbing uygulayıp işten çıkardılar ile ilgili etiketler İBB mobbing özgür kurt irem kurt
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.