İBB'de flaş değişiklik! O bölüm kapatıldı, Murat Ongun şimdi ne yapacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Sözcülük birimi kapatıldı. İBB Sözcülüğü'nü yürüten Murat Ongun'un da pozisyonu boşa düştü. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Ongun için düşündüğü görev belli oldu. SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt, İmamoğlu'nun baskılara rağmen 'şimdilik' direndiğini yazmıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Doğu Karadeniz Turu birçok açıdan tartışma konusu olmuş, İBB Sözcüsü Murat Ongun'un açıklamaları tepkileri artırmıştı.

Bu gelişmelerin ardından İmamoğlu'nun, Murat Ongun'la ilgili olarak ekibin baskısına rağmen 'şimdilik' direndiğini, SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt köşesine taşımıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde büyük bir değişikliğe gidildi. İBB'de Sözcülük birimi kapatılırken, İBB Sözcüsü Murat Ongun'un pozisyonu da açığa düşmüş oldu.

Tartışmaların odağındaki isim Murat Ongun'un İletişim Ofisi'nin başına geçeceği öğrenildi. Karadeniz turundan sonra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaşanan krizle ilgili, "bundan sonra bütün soruların cevabını ben vereceğim" diyerek bu değişikliğin sinyalini vermişti.

 

 

İBB'de flaş değişiklik! O bölüm kapatıldı, Murat Ongun şimdi ne yapacak? ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Murat Ongun İBB sözcülük
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.