İBB üst geçitleri kazanç kapısı yaptı

Senelerdir milyonlarca İstanbullunun geçtiği üst geçitlerde icraatlerin yerini önce İBB sloganları, şimdi ise reklam afişleri aldı. Bir süredir boş olan panoların, İBB yönetimi tarafından özel bir şirkete ihaleyle verildiği öğrenildi.

Pek çok arazisini ve tesisini satılığa çıkaran İstanbul Büyükşehir Belediyesi, son olarak üst geçitleri kiraya verdi.

Önceki dönemlerde yol, köprü, tünel, etkinlik gibi duyurularla gündeme gelen üst geçitler, son zamanlarda 'İstanbul senin' gibi sloganlarla donatılmıştı.

BİR BİR SATILIYOR

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre: Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş ile Şişli'de yer alan bazı park ve deprem toplanma bölgelerini satışa çıkaran, Büyükçekmece'deki Albatros Parkı'na otel dikmek için imara açan İBB'nin kiraladığı üst geçitler görüntülendi.

İBB üst geçitleri kazanç kapısı yaptı

TEVFİK GÖKSU DA DURUMA İSYAN ETMİŞTİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grubu Başkanı ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, ekim ayı toplantısında megakentin üst geçitlerindeki dil değişikliğine dikkat çekmiş, ''Üst geçitlerden icraat gitti artık slogan geldi'' ifadelerini kullanmıştı.

İBB üst geçitleri kazanç kapısı yaptı ile ilgili etiketler İBB Reklam üst geçit
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.