İBB Sözcüsü Murat Ongun, karla mücadele paylaşımlarını İsviçre tatilinde yapmış

Kar yağışında İstanbul'a korkunç bir gün yaşatan İBB yönetiminde skandal bitmiyor. İmamoğlu'nun balıkçı keyfi tartışılırken, vatandaşı trollükle suçlayan Sözcü Murat Ongun'un da karla mücadele tweetlerini İsviçre tatilinden attığı ortaya çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin karla mücadelede hazırlıksız yakalanması ile vatandaşlar yollarda mahsur kaldı, araçlar kara gömüldü, yollar trafiğe kapandı.

İSVİÇRE'DE KAYAK MERKEZİNDEN TWEET ATTI

Vatandaşlar, İBB'ye isyan ederken İBB Sözcüsü Murat Ongun, mağdur vatandaşları 'trollük' ile suçladı. "İstanbul'da olağanüstü bir kar yağışı ve olağanüstü bir mücadele var. Böyle zamanlar "trol" ordularının ekmek teknesidir. Tüm kamu kurumları ve belediyelerimiz var gücüyle mega kentte çalışıyor. Sıcak evinde oturup trollük yapanın değil, sahada mücadele edenin yanında olma zamanı" ifadelerini kullanan Murat Ongun, bu paylaşımı İsviçre'nin Cenevre kentindeki bir kayak merkezinde tatildeyken yaptı.

"GELİŞMELERİ YURTDIŞINDAN TAKİP ETMEK ZOR DEĞİL"

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Ongun ile görüşerek söz konusu bilgiyi doğruladı. Dün "sahada çalışıyoruz" mesajları vererek vatandaşa tepki gösteren Ongun, tatilde olduğu ortaya çıkınca söylem değişikliğine gitti. Özdemir'in paylaşımına göre Ongun, "Yurtdışından gelişmeleri takip etmek hiç zor değil" ifadelerini kullandı.

 

İBB Sözcüsü Murat Ongun, karla mücadele paylaşımlarını İsviçre tatilinde yapmış ile ilgili etiketler İstanbul İBB SÖZCÜSÜ MURAT ONGUN kar yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.