İBB sorumluluğundaki Edirnekapı Şehitliği'nde genç çiftlerden uygunsuz davranışlar! Vatandaş isyanda

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) sorumluğunda olan Edirnekapı Şehitliği'nde son dönemde genç çiftlerin uygunuz davranışları vatandaşları bezdirdi. Adım başı denk gelinen bu uygunsuz manzara karşısında rahatsızlıklarını dile getiren vatandaşlar, yetkililerin umursamadığını belirtti.

İstanbul Eyüpsultan’da bulunan Edirnekapı Şehitliği’nde ve çevresinde genç çiftlerin uygunsuz görüntülerine vatandaşlar tepki gösterdi. 

YETKİLİLER ÇÖZÜM İÇİN ÇABA GÖSTERMİYOR

Edinilen bilgiye göre vatandaşlar adeta adım başı denk geldikleri bu görüntülerden rahatsızlıklarını dile getirirken, yetkililerin bu durumun düzeltilmesi adına bir çaba göstermediklerini de vurguladı.

 

İBB sorumluluğundaki Edirnekapı Şehitliği'nde genç çiftlerden uygunsuz davranışlar! Vatandaş isyanda

CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI

Gündüz saatlerinde çevrede insanlar olmasına karşın uygunsuz hareketlerine devam eden çiftlerin rahatlıkları da cep telefonu kameralarına yansıdı.

 

İBB sorumluluğundaki Edirnekapı Şehitliği'nde genç çiftlerden uygunsuz davranışlar! Vatandaş isyanda - Resim : 2

İBB BEYAZ MASA YANIT VERMİYOR

Geçmişi İstanbul’un fethine kadar uzanan bu tarihi ve kutsal mekanda karşılaşılan görüntülerden rahatsız olan vatandaşlar ise durumun çözüme kavuşturulmasını bekliyor.
Durumla alakalı olarak İBB Beyaz Masa ile iletişime geçemeye çalıştıklarını fakat yanıt bulamadıklarını belirten vatandaşlar duruma oldukça tepkili.

İBB sorumluluğundaki Edirnekapı Şehitliği'nde genç çiftlerden uygunsuz davranışlar! Vatandaş isyanda - Resim : 3

İBB sorumluluğundaki Edirnekapı Şehitliği'nde genç çiftlerden uygunsuz davranışlar! Vatandaş isyanda ile ilgili etiketler İBB İstanbul Büyükşehir Belediyesi Edirnekapı Şehitliği Genç vatandaş çift
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.