İBB sefer sayılarını azalttı, metrobüste yoğunluk arttı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından sefer sayılarının azaltılması sonrası toplu taşımada yaşanan insan yoğunluğu tartışmaları sürüyor. Son olarak Avcılar Söğütlüçeşme Metrobüs Hattı’nda bugün saat 06.30’da çekildiği belirtilen görüntülerde, vatandaşlar koronavirüs bulaşma korkusu yaşayarak işe gitmek zorunda kaldı. Metrobüs kalabalık olduğu için sosyal mesafeye uygulamadı.

İstanbul'da toplu taşıma araçlarındaki halen insan yoğunluğu devam ediyor.

SEFER SAYILARI AZALDI YOĞUNLUK ARTTTI

İBB'nin sefer sayılarını azaltması ve otobüs ile metrobüsleri garajlarda tutması sonucu metro, metrobüs ve otobüslerde yoğunluk yaşanıyor.

ZOR ANLAR YAŞADILAR

Bugün sabah saat 06.30'da Avcılar Söğütlüçeşme Metrobüs Hattı'nda yine yoğunluk yaşandı. İşe gitmek zorunda kalan İstanbullu, sosyal mesafenin uyulmadığı yolculukta zor anlar yaşadı.

İBB sefer sayılarını azalttı, metrobüste yoğunluk arttı

BU DA MI ORGANİZE KÖTÜLÜK?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde de benzer şikayetlerin yaşandığı 62 numaralı Kağıthane-Kabataş otobüsünde çekilen ve çok dolu olduğu için tepkiye neden olan görüntüler hakkında konuşmuş, kalabalığı "organize kötülük" olarak değerlendirmişti.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sabahın erken saatlerinde işlerine giden İstanbullu, metrobüste corona virüs buluşma korkusu yaşayarak işlerine ulaştı.

Metrobüste yolcu sayısından kaynaklı sosyal mesafe de korunamadı. O anlar bir vatandaş tarafından görüntülenerek sosyal medyaya atıldı.

İBB sefer sayılarını azalttı, metrobüste yoğunluk arttı - Resim : 2

İBB sefer sayılarını azalttı, metrobüste yoğunluk arttı - Resim : 3

İBB sefer sayılarını azalttı, metrobüste yoğunluk arttı ile ilgili etiketler İBB metrobüs Koronavirüs Korona sosyal mesafe
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.