Başkasının teknesini allayıp pullayıp sattılar

İBB'de yine bir yeni skandal yaşandı. Yenikapı'da demirlediği teknesini bir daha yerinde bulamayan İbrahim Özcan, sonunda teknesine ulaştı. Ancak şok oldu. Tekne İBB'nin yediemin araçlar parkına çekildi. Daha sonra ise boyası ve ruhsatı değiştirilerek başka birine satıldığı ortaya çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi "pes dedirtecek" bir olaya daha imza attı. İbrahim Özcan yaklaşık 7 ay önce balıkçı teknesini Yenikapı sahiline çekti. O günden beri teknesi kaybolan Özcan, polis ve  savcılığa başvurdu. Ekmek teknesinin peşini bırakmayan Özcan'ın  teknesi İBB yediemin araçlar otoparkında çıktı. 

BOYADILAR RUHSAT DEĞİŞTİRDİLER 

Yediemin otoparkına teknesini almaya giden Özcan'dan bazı belge istediler. Özcan, " Teknem İBB'nin yediemin parkında çıktı. Belge istediler. Bir gün sonra gittiğimde teknemin yerinde olmadığını Küçükyalı'da olduğunu söylediler. Oraya gittiğimde ise çok şaşırdım. Teknenin boyası mavi idi. Altında izleri kalmış. Onlar beyaz ve kırmızıya boyamışlar. Ruhsatı başkasının adına çıkarmışlar. İBB'nin yediemin masasındaki şef ile görüştüm.Sonuç alamadım" dedi. 

ARKADAŞI ÇIKTI

Tekne ruhsatının ise, İBB Yediemin ve Deniz Operasyonlar şefi A.A.'nınn arkadaşı A.G. isimli kişinin üzerine kayıtlı olduğu ileri sürüldü. 

Başkasının teknesini allayıp pullayıp sattılar

Başkasının teknesini allayıp pullayıp sattılar ile ilgili etiketler İBB tekne Yenikapı çalıntı yediemin otoparkı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.