İBB'ye özel teftiş! Soruşturma kayyum atanmasına kadar gider mi? Siyasi sonuçları neler olur?

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını yanıtladı...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, İçişlerİ Bakanlığı'nın terörle ilişkili İBB personelleri hakkında özel teftiş başlatması ile İmamoğlu'nun konuyla ilgili açıklamaları, İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı sinyali ile CHP tabanının olası tepkileri, Ermenistan ile Türkiye arasındaki normalleşme adımları kapsamında gerçekleşecek ilk toplantı, Akdeniz'de cesetlerin kıyıya vurduğu tüyleri ürperten görüntüler, Sohayko Derneği'nden pitbullun saldırdığı Asiye Ateş'in ailesine dava ve öğrencisini döven öğretmen için akılalmaz iddia masaya yatırıldı.

"YAKINDA BU İŞİN ADLİ ANLAMDA BİR SÜRECİ DE AÇACAĞININ SİNYALLERİ VERİLİYOR"

Metehan Demir, "Bu tartışma büyüyecek, giderek tırmanacak. Süreç Türkiye'nin önümüzdeki günlerde en sıcak konusu olacak. İçişleri'nin açıklamasında, yakında bu işin adli anlamda bir süreci de açacağının sinyallerini veriyor. Bu iş kayyum meselesine gitmez, Bakan bunun açıklamasını da yaptı. Soylu'nun açıklamasında Adalet Bakanlığı yargı sürecine işaret etmesi üzerinde durulması gereken bir ayrıntı. Tartışma İmamoğlu ve Erdoğan merkezli. Ak Parti ve CHP ile devam eder, İYİ Parti üzerinden büyür ve geniş kapsamlı bir siyasi tartışmayı beraberinde getirir.

"KILIÇDAROĞLU BİR SÜRE SONRA KESKİN BİR AÇIKLAMA YAPABİLİR"

İmamoğlu ve ekibi bu süreci çok iyi değerlendirir. Bu inanılmaz bir açıklama. Yaşananlar Kılıçdaroğlu'nun bir süre sonra keskin bir açıklama yapmasını beraberinde getirebilir. Millet İttifakı'nda adayın kim olacağını bilen yok. Kılıçdaroğlu da 'devlet tecrübesi olmalı' demişti, bu tanıma kendisi oturuyor. Bu kamplaşma çok keskinleşecek. İşin mahkemede biteceği kesin. Umarım bu siyasi kamplaşma İBB'nin ve devlet birimlerinin işlerini aksatmaz.

"SUUDİ ARABİSTAN İLE İLGİLİ OLUMLU BİR GELİŞME DUYACAĞIZ"

"İlk bekleyeceğimiz Zengezur koridoru. Bu müthiş bir süreç ayağa kaldıracak.Yakında Suudi Arabistan  ile ilgili olumlu bir gelişme duyacağız, enteresan gelişmeleri önümüzdeki dönemde göreceğiz.

"GÖÇMEN MESELESİNDE İLERİDE VATANDAŞLARIN BATIYA SEYAHATİ KONUSUNDA SIKINTI YAŞANABİLİR"

İleride göçmenler bizim üzerimizden geçmeye kalacak, Avrupa ile karşı karşıya kalacağız. Vatandaş batıya seyahat konusunda sıkıntı yaşayabilir.

"SAHİPLİ KÖPEĞİN YARATTIĞI VAHŞETİ, MİLYONLARCA SAHİPSİZ SOKAK HAYVANINA MAL ETMEK NASIL İŞTİR?"

Sahipli köpeğin yarattığı vahşeti, milyonlarca sahipsiz sokak hayvanına mal etmek nasıl iştir? Belediye barınaklarında rehabilitasyon yapılmalı. Erdoğan'ın sözünü yanlış anlayıp, vur deyince öldüren psikopatlara karşı dikkatli olalım." ifadelerini kullandı.

Metehan Demir’in açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

İBB'ye özel teftiş! Soruşturma kayyum atanmasına kadar gider mi? Siyasi sonuçları neler olur? ile ilgili etiketler Metehan Demir İBB Ekrem İmamoğlu kayyum metehan demir ile gündem

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.