İBB Mezarlıklar Daire Başkanlığı'na ilginç atama!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Mezarlıklar Daire Başkanı olarak, AK Parti oylarını bölmek için seçim öncesi CHP'ye transfer edilen Sultanbeyli Belediye Başkan adayı Dr. Ayhan Koç'u atadı. Liyakate özen göstereceğini sık sık vurgulayan İmamoğlu'nun bu seçimi CHP'de yeni bir tartışma başlatacak gibi görünüyor. Koç, aday olduğu Sultanbeyli'de bekleneni verememiş ve yüzde 44 fark yemişti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu göreve geldikten sonra yaptığı tartışmalı atamalara devam ediyor.

FARK YİYEN ADAYLARA KIYAK
Geçtiğimiz gün, Bayrampaşa Belediye Başkanlığı seçimlerinde kaybeden Remzi Albayrak'ın İtfaiye Daire Başkanı olmasının ardından; Sultabeyli'de seçimi yüzde 44 farkla kaybeden Dr. Ayhan Koç da İBB Mezarlıklar Daire Başkanlığı'na atandı.

İBB Mezarlıklar Daire Başkanlığı'na ilginç atama!

Koç 31 Mart seçimlerinden kısa süre önce AK Parti'den ayrılıp CHP'den Sultanbeyli adayı gösterilmişti. Ancak CHP ve ortaklarının Sultanbeyli'de AK Parti'nin oylarını bölme planı tutmamış Koç yüzde 44 oranında fark yemişti. 

AYHAN KOÇ KİMDİR?

1965 Erzurum Horasan doğumlu olan Koç, Erzurum'da Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 1994 yılında Horasan'da doktorluk görevine başladı. Yaklaşık 5 yıl burada görev yaptı. 1999 yılında Sultanbeyli Devlet Hastanesine tayin oldu. 2007 yılında devlet memurluğundan istifa ederek Sultanbeyli'de özel bir hastanede göreve başladı. 2014 yılına kadar burada görevine devam etti. 2009 ve 2014 yıllarında AK Parti'den Sultanbeyli Belediyesi Meclis Üyeliğine seçildi.

2014-2016 arası Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinden kısa süre önce katıldığı CHP'den Sultanbeyli Belediye Başkan adayı oldu.

Ancak seçimi yüzde 44 fark ile AK Parti'li Hüseyin Keskin karşısında kaybetti. 

İBB Mezarlıklar Daire Başkanlığı'na ilginç atama! ile ilgili etiketler İBB Ekrem İmamoğlu Sultanbeyli Mezarlık
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.