İBB logosu! İşte yeni İBB TV logosu! Tepki çekti!

İBB logosu! İBB TV'nin logosu değişti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) tanıtımları ile Meclis toplantılarının yer aldığı İBB TV'nin logosunda önceden minare figürleri yer alıyordu. Caminin kalkmasına ise tepki geldi. İşte yeni logo...

İBB logosu! İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanı Ekrem İmamoğlu İBB Tv'de de değişikliğe gitti.Cami logosu verilen talimatla İBB Tv'den kaldırıldı.İBB TV'nin logosunda caminin kalkmasına ise tepki geldi.

Seçimden önce verdiği sözleri unutan İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanı Ekrem İmamoğlu İBB Tv'ye de el attı.

İstanbul'un simgesini yansıtan cami logosu verilen talimatla İBB Tv'den kaldırıldı.

İmamoğlu'nun yarattığı skandal, sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti. İBB başkanına tepki sesleri yükseldi.

İşte İBB Tv'nin öncesi ve sonrası;

İBB logosu! İşte yeni İBB TV logosu! Tepki çekti!

İBB logosu! İşte yeni İBB TV logosu! Tepki çekti! - Resim : 2

EKREM İMAMOĞLU KİMDİR?

Ekrem İmamoğlu, 1970`te Trabzon’da doğdu. Trabzon Lisesi’nden sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun olarak yine İstanbul Üniversitesi’nde İnsan Kaynakları ve Yönetimi bilim dalında Yüksek Lisans eğitimi aldı. 1992`de inşaat ve taahhüt işleri yapan aile şirketinde iş hayatına başladı. Bu şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. Okul yıllarında amatör olarak futbol oynadı. Trabzonspor Futbol Kulübü, Trabzonspor Basketbol Kulübü ve Beylikdüzüspor Kulübü’nde yöneticilik yaptı. 2009’da CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı oldu. 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Beylikdüzü Belediye Başkanı seçildi. Beylikdüzü’nün sosyal ve kültürel hayatında etkin rol oynayan İmamoğlu, birçok sivil toplum kuruluşuna üyedir. Evli ve 3 çocuk babası olan İmamoğlu, 1991’den bu yana Beylikdüzü’nde yaşıyor.

İBB logosu! İşte yeni İBB TV logosu! Tepki çekti! ile ilgili etiketler İBB Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.