İBB, İlim Yayma Vakfı'nın inşaatını mühürledi

İlim Yayma Vakfı'nın Süleymaniye Camii'nin yanında yaptığı ve tarihi caminin silüetini bozduğu iddia edilen inşaatıyla ilgili İBB'den dikkat çeken bir hamle geldi. Vakfın durduracağını açıklamasına rağmen İBB inşaatı mühürledi.

İlim Yayma Vakfı'nın tarihi Süleymaniye Camii'nin yakınında yaptığı inşaatı İBB mühürledi. Sosyal medyada inşaatın Süleymaniye'nin silüetini bozduğu iddiaları sonrası İlim Yayma Vakfı üst üste açıklamalar yapmıştı. Vakıf, inşaatla ilgili gerekli fedakarlıkların yapılacağını bildirmişti.

İBB'nin Fatih Belediyesi'nden yazının bugün gönderilmesine rağmen ve İlim Yayma Vakfı'nın inşaatı durduracağını açıklamasına rağmen mesai saati bitmeden inşaatı mühürledi.

İBB, İlim Yayma Vakfı'nın inşaatını mühürledi

İBB, İlim Yayma Vakfı'nın inşaatını mühürledi - Resim : 2

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu konuyla ilgili Twitter hesabından paylaşım yaptı. İmamoğlu, "Bir vakıf tarafından yapımı devam eden ve Süleymaniye Camii’nin silüetini bozan yurt inşaatının durdurulması için tanıdığımız süre doldu. İnşaat, ekiplerimiz tarafından mühürlendi. İstanbul’un tarihi ve manevi değerlerini korumada taviz vermeyeceğiz" dedi.

İBB, İlim Yayma Vakfı'nın inşaatını mühürledi ile ilgili etiketler İBB İnşaat İlim Yayma Vakfı mühürleme
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.