İBB ile T3 vakfı arasında sosyal medyada tartışma: İBB Sözcüsü, T3 vakfı için 'Bazı vakıflar' dedi

İstabul Büyükşehir Belediyesi Murat Ongun'un İBB Teknoloji Atölyeleri için sosyal medyada yaptığı tanıtım tartışmalara neden oldu. Ongun'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşımda kullandığı 'Bazı vakıflar' ifadesi sonrası T3 Vakfı'ndan yanıt geldi. İBB Sözcüsü Ongun'a verilen yanıtta “Bazı vakıf” değil “Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı” “Yaptık” değil “Daha önce yapılmış olanı aldık” Biz işimize bakıyoruz. Siz de “laf sokma” ve “reklam yapma” çabasında değil, “iş yapma” yarışında olunuz" denildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Teknoloji Atölyeleri'nin sosyal medyadaki tanıtımı, İBB ile T3 Vakfı arasında atışmalara neden oldu.

İBB Sözcüsü Murat Ongun, İBB Teknoloji Atölyeleri'nin tanıtım videosunu Twitter'da “Bazı vakıflara gerek olmadan yaptık. Daha da büyüyecek atölye ve etkinliklerimiz için İBB tüm yeni fikir ve iş birliklerine açık” ifadeleriyle paylaştı.

Ongun'un mesajına, liderliğini Selçuk ve Haluk Bayraktar kardeşlerin yaptığı ve Teknofest'i organize eden T3 Vakfı'ndan yanıt geldi.

Ongun'un mesajını kendilerine gönderme olarak yorumlayan T3 Vakfı, şu ifadelerle yanıt verdi:

“Bazı vakıf” değil “Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı” “Yaptık” değil “Daha önce yapılmış olanı aldık” Biz işimize bakıyoruz. Siz de “laf sokma” ve “reklam yapma” çabasında değil, “iş yapma” yarışında olunuz.”

“T3 Vakfı olarak, 3 yıla yakın bir süre boyunca geliştirdiğimiz tüm müfredat ve eğitim içerikleriyle, DENEYAP atölyelerine bağışlamış olduğumuz malzemelerin -her şeye rağmen- gençler için kullanılmasından ancak memnun oluruz.”

“Bazı vakıflarla” (!) birlikte yapılan işlerden bir örnek (Bitmek tükenmek bilmeyen iftiralara karşı hakikati kamuoyuyla paylaşmaktan imtina ettiğiniz için, yaptığımız protokolü tek taraflı feshetmemiz öncesinde…)

İBB ile T3 vakfı arasında sosyal medyada tartışma: İBB Sözcüsü, T3 vakfı için 'Bazı vakıflar' dedi ile ilgili etiketler İBB Murat Ongun t3 vakfı ibb teknoloji atölyeleri
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.