İBB ekipleri Sancaktepe Belediyesinin pankartlarını kesti

Sancaktepe Belediyesinin kurban kesim alanlarıyla ilgili ilçenin muhtelif yerlerine astıkları bilgilendirici pankartlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleritarafından kesilerek toplandı.

Sancaktepe Belediyesi tarafından ilçeye tarafından kurban kesim alanlarıyla ilgili vatandaşları bilgilendirmek amacıyla pankartlar asıldı. Fakat iddiaya göre pankartlar İBB ekipleri tarafından kesildi.

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İBB’ye tepki gösterdi.

Başkan Döğücü yaptığı paylaşımda, “Tahammülsüzlük, hazımsızlık, nefret diz boyu. Kurban kesim alanlarıyla ilgili komşularımızı bilgilendirmek için astığımız pankartları kesen İBB yönetimini kınıyorum. Siz ne yaparsanız yapın, biz halkımıza hizmetten geri durmayacağız” ifadelerine yer verdi.

İBB ekipleri Sancaktepe Belediyesinin pankartlarını kesti ile ilgili etiketler İBB Sancaktepe Afiş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.