İBB burs sonuçları sorgulama 2021! İBB bursu aylık kaç TL?

İBB burs sonuçları açıklandı. 2021-2022 eğitim öğretim yılında 51 bin 890 üniversiteli eğitim desteği almaya hak kazandı. İBB burs sonuçları sorgulama ekranı ise adaylar tarafından merak edildi. Peki ama İBB burs sonuçları nasıl sorgulanır? İBB bursu aylık kaç TL?

Binlerce üniversiteli öğrenci tarafından merakla beklenen İBB burs sonuçları sonunda açıklandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 2019 yılından bu yana devam eden “Genç Üniversiteli Eğitim Desteği” kapsamında, ihtiyaç sahibi üniversitelilere maddi destekte bulunmaktadır.

5-22 Ekim tarihleri arasında alınan başvuruların sonuçlanması sonrasında 51 bin 890 üniversiteli eğitim desteğini almaya hak kazandı.

İBB Burs Sonuçları Nasıl Sorgulanır?

İBB burs başvuru sonuçları, 22 Kasım 201 Pazartesi gününde açıklandı. Öğrenciler, TC Kimlik Numarası ve doğum yılı ile sonuçları sorgulamaya başladı.

İBB Bursu Aylık Kaç TL?

Toplam 3 bin 200 TL olan eğitim desteğinin birinci taksiti, Aralık ayının ilk haftasında 1200 TL olarak hesaplara yatırılacak. Diğer taksitler ise 2022 yılında 1.000'er TL olarak iki periyot halinde ödenecek.

İhtiyaç sahibi öğrenciler; kendisi veya ailesi İstanbul’da ikamet eden, ön lisans ve lisans okuyan öğrenci ve aileleri, ihtiyaç durumu kriterlerine göre değerlendirildi. İBB Sosyal İşler ve Yardım Esasları Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde, ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen üniversiteliler desteği alamaya hak kazandı.

İBB Burs Başvuru Sonuçlarını Sorgulamak İçin Tıklayınız

İBB burs sonuçları sorgulama 2021! İBB bursu aylık kaç TL? ile ilgili etiketler İBB burs sorgulama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.