İBB Başkanı İmamoğlu'ndan UKOME kararına tepki

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, UKOME'nin toplu taşıma ücretlerine zam yapılması teklifinin reddedilmesi sonrası ilk kez konuştu. Karara tepki gösteren İmamoğlu, "İETT’yi de batırmak istiyorlar İSKİ’yi de batırmak istiyorlar" diyen İmamoğlu, "Çünkü gözleri kararmış. Akılları gitmiş" dedi.

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ Beylikdüzü Kırlangıç Evler temel atma töreninde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İmamoğlu, UKOME'de İBB'nin zam teklifini reddeden bakanlık temsilcilerine tepki gösterdi. "İETT’yi de batırmak istiyorlar İSKİ’yi de batırmak istiyorlar" diyen İmamoğlu, "Çünkü gözleri kararmış. Akılları gitmiş" dedi.

İmamoğlu, konuyla ilgili şunları söyledi:

Bu şehirde 2019 seçiminden sonra elektriğin fiyatı yüzde 300 artmış su aynı yerde duruyor. İETT’yi de batırmak istiyorlar İSKİ’yi de batırmak istiyorlar çünkü gözleri kararmış. Akılları gitmiş bu olayın dışında kalmaya çalışıyorum.

Şu anda bile istişare ediyorlar A kişiden B kişisinden haber bekliyoruz diyorlar. Kişisel ihtiraslarla değil toplumsal ihtilaçları gözeten bir akılla kendilerine gelsinler. Bu millet bunu unutmaz. İETT çırpınıyor.

Biz istemiyiz vatandaşımıza zam yapmayı istemeyiz, hadi bakalım alın akaryakıt zammını geri alın elektrik zammını geriye. Çok yanlış içerisindeler."

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan UKOME kararına tepki ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu İBB İETT UKOME toplu taşıma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.