İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Fenerbahçe'yi kızdıracak yeni hamle: Trabzonspor için kesenin ağzını açtı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Fenerbahçeli taraftarların tepkisini çeken yeni hamlesi ortaya çıktı. İmamoğlu'nun Trabzonspor'un şampiyonluğunu ilan etmesi sonrası bordo mavili atkı ve bileklikler dağıttığı ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler sarı lacivertli taraftarların sert tepkisini çekti.

Karadeniz gezisinde yaşananlarla büyük tepki çeken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe camiasıyla ve taraftarıyla da gerginlik yaşıyordu. Ramazan Bayramı'nda yaptığı Karadeniz gezisinde Trabzonspor atkısı dağıttığı ortaya çıkan ve Fenerbahçeli taraftarların büyük tepkisiyle karşılaşan İmamoğlu'nun şimdi de Trabzonspor bilekliği dağıttığı görüldü. Sosyal medyada paylaşılan video bir anda gündem oldu.

İBB Başkanı İmamoğlu, sadece Karadeniz gezisinde Nagehan Alçı fotoğrafı sonrası söylediği 'Vız gelir, tırıs gider' sözleriyle değil, Fenerbahçe'nin tepkisini çeken hamlelerle de gündeme gelmişti.

İmamoğlu, Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'ı ziyaretinde bordo mavili kravat takmıştı. İmamoğlu ayrıca Dündar'a Trabzonspor'un efsane isimlerinden Özkan Sümer'i konu alan bir kitap hediye etmişti.

İmamoğlu'nun Uğur Dündar'ı ziyaretinde yaşananlar sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Divan Kurulu toplantısında yaptığı açıklamada "Şehrin belediye başkanı, Divan Kurulu Başkanımızı ziyarete gelir, bordo-mavi kravatla. Utanmadan o kitabı getirme cesaretinde bulunur. O kitabın içinde yazanları bilmiyordum, Uğur Bey de eminim bilmiyordur. Umarım Fenerbahçelilerin, Ekrem İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez" dedi.

BORDO MAVİLİ BİLEKLİK DAĞITTI

İBB Başkanı İmamoğlu'nun Fenerbahçe'nin büyük tepkisini çeken bir hamlesi de Ramazan Bayramı'nda yaptığı karadeniz gezisinde geldi. İmamoğlu'nun Süper Lig'de şampiyon olan Trabzonspor'un atkısını dağıtmıştı.

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Fenerbahçe'yi kızdıracak yeni hamle: Trabzonspor için kesenin ağzını açtı

O görüntüler sosyal medyada tepki çekmişti. Fenerbahçe taraftarlarının büyük tepkisini çeken bir video daha sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu videoda İmamoğlu'nun imzasının olduğu paketlerde Trabzonspor bileklikleri dağıtıldığı görüldü. Fenerbahçeli taraftarlar videoya sert tepki gösterdi. 

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Fenerbahçe'yi kızdıracak yeni hamle: Trabzonspor için kesenin ağzını açtı - Resim : 2

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Fenerbahçe'yi kızdıracak yeni hamle: Trabzonspor için kesenin ağzını açtı ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Trabzonspor Fenerbahçe bileklik atkı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.