İBB Başkanı İmamoğlu'na yargı şoku

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler ve Müzeler Müdürlüğü görevinden alınarak Avrupa Yakası Mezarlıklar Müdürlüğü'ne 'Bilgisayar İşletmeni' olarak atanan Ramazan Minder'in yaptığı başvuru sonrası İçişleri Bakanlığı kararını verdi. Bakanlık, yaptığı ön incelemede İBB Başkanı İmamoğlu ile 3 yöneticiye soruşturma izni verdi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler ve Müzeler Müdürlüğü görevinde bulunan Ramazan Minder, İmamoğlu yönetiminin başa geçmesinden sonra Avrupa Yakası Mezarlıklar Müdürlüğü'ne 'Bilgisayar İşletmeni' olarak atandı.

Belediyeden istifa etmesinin ardından Beyazıt Devlet Kütüphanesi'nin başına getirilen Minder, kütüphanecilik konusunda başarılı işlere imza atmasıyla biliniyor.

Ramazan Minder, istifa ettikten sonra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve 3 yönetici hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. İçişleri Bakanlığı, yaptığı ön incelemenin ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Genel Sekreteri Yavuz Erkut, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Çakılcıoğlu ve İBB İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Nurcan Alan hakkında soruşturma izni verdi.

 İBB Başkanı İmamoğlu'na yargı şoku

İBB Başkanı İmamoğlu'na yargı şoku - Resim : 2

İBB Başkanı İmamoğlu'na yargı şoku - Resim : 3

İBB Başkanı İmamoğlu'na yargı şoku ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Yargı İçişleri Bakanlığı soruşturma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.