İBB Başkanı İmamoğlu'na Adalar'da çöp protestosu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz gün Adalar'a ziyarette bulundu. İmamoğlu burada ada sakinlerinin toplanmayan çöpler nedeniyle protestosuyla karşılaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu dün Adalar'a gitti. İmamoğlu'nun ziyaretinin Kınalıada bölümünde bir vatandaşın belediyenin çöp toplamada yetersiz kaldığını, Kınalıada'nın temiz olmadığını söylemesi toplantıya soğuk duş etkisi yaptı.

Adalar sakini sıkıntısını şu sözlerle aktardı:

"Çöp yığınlarıyla ilgili sıkıntımı görevliye söylediğimde "Biz dörk kişiyiz" dedi. Ben size sadece soruyorum; bu kadar adayı dört kişi temizleyebilir mi? Sizden bunu rica ediyorum, bu konuyla ilgilenin. Ben yetkililere mailimi de atacağım.

Adayı dolaşıp fotoğraflayacağım. Hani dediniz ya 'Ben dolaştım' diye. Siz geleceğiniz zaman temizlendi herhalde. Ama ben bu adada yaşıyorum ve adanın temizliği 4 kişi ve koca ada... Artık siz düşünün."

Adalar'da haftalarca yerinden kaldırılmayan çöpler insan sağlığını da tehdit ediyor.

Adalar Belediyesi'nin ve İBB'nin toplanmayan çöpler konusunda duyarsız kalması nedeniyle Adalar'da her noktada biriken çöpler görülüyor. Adalar Belediyesine ait çöp arabalarının arkasından sızan suların yerlerde oluşturduğu su birikintilerin sinek başta olmak üzere birçok haşerenin çoğalmasına ve kötü kokulara neden oluyor.

İBB Başkanı İmamoğlu'na Adalar'da çöp protestosu! ile ilgili etiketler İBB Ekrem İmamoğlu Adalar Çöp ibb başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.