İBB Başkanı İmamoğlu Koronavirüs oldu! Peki hangi belirtileri gösterdi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, koronavirüse yakalandı. Peki İmamoğlu hastalığa yakalandığını nasıl anladı? Hangi belirtileri gösterdi? Tüm bu sorular ile ilgili hastaneden açıklama geldi.

İBB Ekrem İmamoğlu koronavirüse yakalandı, İmamoğlu özel bir hastanede tedavi altına alındı. Hastaneden yapılan açıklamada İmamoğlu'nun üst solunum yolları enfeksiyonu belirtileri gösterdiği ve yapılan testte koronavirüse yakalandığının ortaya çıktığı açıklandı.

İşte o açıklama;

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu 23 Ekim 2020 tarihinde saat 22:00' da üst solunum yolu enfeksiyonu belirtileri ile Amerikan Hastanesi’ne başvurmuştur. Yapılan incelemede COVID-19 testi pozitif bulunmuştur.

Kendisinin sağlık durumu iyi olup, hastanemizde tedavi edilmektedir.

Amerikan Hastanesi Genel Müdürlüğü"

İBB Başkanı İmamoğlu Koronavirüs oldu! Peki hangi belirtileri gösterdi? ile ilgili etiketler İmamoğlu Korona Hastane belirti üsye covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.