İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kimseye konuşma fırsatı vermedi...

İstanbul'da toplu ulaşım araçlarında elektronik biletlere yüzde 15 oranında zam getirilme kararının görüşüldüğü UKOME Toplantısı'nda gergin anlar yaşandı. Zam kararı sonrası verilen arada İmamoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İstanbul 1'inci Bölge Müdürü Serdar Yücel'in yanına yürüyerek tartışma başlattı.

UKOME toplantısında İstanbul’da toplu taşımaya yüzde 15 zam teklifi oy birliği ile kabul edildi. Teklifin kabul edilmesinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İstanbul Bölge Müdürü Serdar Yücel arasında gerginlik yaşandı.

BAKANLIK YÜKSEK ZAM ORANINA KARŞI ÇIKTI

İBB'nin toplu taşımada elektronik bilete istediği zam oranı yüzde 24.12 yerine Bakanlığın önerisi neticesinde yüzde 15 olarak oy birliğiyle kabul edildi. İBB, elektronik biletlere en son zammın 6 Şubat 2020 tarihinde yapıldığını, enflasyonun artmasıyla birlikte yakıt ücretlerindeki artışı göstererek, bilet ücretlerinde 24.12 oranında kümülatif artış teklif etti. Toplantıda epeyce tartışmalara konu olan teklifte Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı temsilcilerinin teklif ettiği yüzde 15 zam oranı oy birliğiyle kabul edildi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kimseye konuşma fırsatı vermedi...

TOPLANTIDA GERGİNLİK YAŞANDI

Oylamanın ardından UKOME Toplantısına kısa süreli ara verilirken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İstanbul 1'inci Bölge Müdürü Serdar Yücel arasında sözlü tartışma yaşandı. Bölge Müdürü Yücel, toplantı süresince İmamoğlu'nun kendilerine saygı göstermediğini dile getirince, İmamoğlu Yücel'in yanına gelerek "arkamdan ne konuşuyorsun yüzüme söyle" ifadeleriyle Yücel'e sataştı. Kendisine yönelik hiçbir eleştiriye tahammülü olmayan İBB Başkanı İmamoğlu'nun agresif anları kameralara yansıdı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kimseye konuşma fırsatı vermedi... ile ilgili etiketler İBB Ekrem İmamoğlu UKOME ibb başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.