İBB Basın Sözcüsü Murat Ongun, "Nagehan Karadeniz'de çok seviliyor"

Nagehan Alçı'yı İmamoğlu'nun otobüsüne bindirdiği için hedef tahtasına oturtulmasına İBB Basın Sözcüsü Murat Ongun, "Nagehan Karadeniz'de çok seviliyor" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karadeniz turunu tamamladı. İmamoğlu Kemalpaşa mitinginin ardından Trabzon’a dönerken, 2 buçuk saatlik yol boyunca otobüste gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 GAZETECİLER EŞİLİK ETTİ

Ekrem İmamoğlu'na Karadeniz ziyareti sırasında bir dizi gazeteci eşlik etti. Bu isimler arasında Nagehan Alçı, İsmail Saymaz, Özlem Gürses, Gülşah İnce ve Ertuğrul Özkök yer aldı.

 'HAYATININ HATASINI YAPTI'

İmamoğlu'nun otobüsünde Nagehan Alçı'nın yer alması eleştirilerin odağı haline geldi. HALK TV programcısı Emin Çapa, Alçı'nın, İmamoğlu'nun otobüsünde yer almasıyla ilgili olarak "Ekrem Bey hayatının hatasını yaptı" yorumunda bulundu.

 MURAT ONGUN: BİZ BU TARTIŞMALARI ÖNEMSEMİYORUZ

 İBB Sözcüsü Murat Ongun da Alçı'nın İmamoğlu'nun otobüsünde yer almasına yönelik ilişkilere yanıt verdi. FOX TV'den İsmail Küçükkaya'ya konuşan Ongun, Nagehan Alçı'nın Karadeniz bölgesinde sevilen bir isim olduğunu belirtti.

İBB Basın Sözcüsü Murat Ongun, "Nagehan Karadeniz'de çok seviliyor" ile ilgili etiketler İBB Basın Sözcüsü Murat Ongun
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.