İBB aracıyla balık tutmaya gittiler!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, sosyal medyadan paylaştığı video ile Ekrem İmamoğlu'na 'israf' tepkisi gösterdi. Göksu, İBB'nin hizmet araçlarıyla balık avına giden ve balık ziyafeti çekenlerin videosunu paylaşıp, İmamoğlu'na "Buna ne diyeceksin?" diye sordu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilk seçildiği günlerde "israfın fotoğrafı" diye belediyenin hizmet araçlarını Yenikapı Miting Alanı'nda sergilemişti. Ancak İmamoğlu döneminde de israfın sürdüğünün videosu artaya çıktı.

''BUNA NE DİYECEKSİN''

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, İBB'nin hizmet araçlarıyla balık avına giden ve balık ziyafeti çekenlerin videosunu paylaşıp, Ekrem İmamoğlu'na "Buna ne diyeceksin?" diye sordu.

Göksü sosyal medya hesabından paylaştığı videoya, "İBB'nin hizmet araçlarını israf yalanıyla Yenikapı'da şov malzemesi yapanlar bakalım bu görüntülerden sonra nasıl bir israf açıklaması yapacaklar." notunu düştü.

İBB aracıyla balık tutmaya gittiler! - Resim : 2

İBB aracıyla balık tutmaya gittiler! ile ilgili etiketler Tevfik Göksu İBB balık İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu israf araba

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.