İBB AK Parti Grup Başkanvekili Göksu duyurdu: CHP'li İBB Başkanı suya %188 zam yapmak için olağanüstü toplantıya davet etti!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, CHP’li İBB Başkanı'nın İstanbul’da suya %99.8 ile %188.12 oranları arasında zam yapmak için İBB Meclisini bugün olağanüstü toplantıya davet ettiğini duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, Twitter hesabından İstanbulluları ilgilendiren bir paylaşımda bulundu. 

"SUYA YÜZDE 188.12 ZAM PAYMAK İÇİN OLAĞANÜSTÜ TOPLANTIYA DAVET EDİYOR"

Göksu, "CHP’li İBB Başkanı, İstanbul’da suya %99.8 ile %188.12 oranları arasında zam yapmak için İBB Meclisini bugün olağanüstü toplantıya davet ediyor. Takdir Aziz İstanbullularındır." dedi. 

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Göksu duyurdu: CHP'li İBB Başkanı suya %188 zam yapmak için olağanüstü toplantıya davet etti! ile ilgili etiketler Su İBB İstanbul Twitter mehmet tevfik göksu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.