İBB, 40 bin yeni personel mi alıyor?

Son günlerde işçi kıyımı ile gündeme gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesine 40 bin yeni personel alınacağı ileri sürülmüştü. İddialara ilişkin bir açıklama yapan İBB Sözcüsü Murat Ongun, "iddialar asılsız" dedi.

Son günlerde üst üste işten çıkarmalarla gündemde olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilgili bugün gündeme "40 bin personel alınacak" iddiası geldi.

Sosyal medyada hızla yayılan iddia üzerine seçim döneminde Ekrem İmamoğlu'nun basın danışmanlığını üstlenen, 23 Haziran sonrasında da İBB Sözcülüğüne getirilen Murat Ongun sosyal medya bir açıklama yaptı. 

Sözcü Ongun şunları söyledi;

Bazı haber portallarında ve sosyal medya hesaplarında paylaşılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne 40 bin personel alımı yapılacağına dair haberlerin hiçbir doğruluk değeri yoktur, kamuoyunun bilgisine.

İBB, 40 bin yeni personel mi alıyor? ile ilgili etiketler İBB İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu Murat Ongun
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.