İBB 2,5 yılda bitiremedi, projeyi Zeytinburnu Belediyesi aldı

Marmaray’ın üzerinin kapatılması ve çevre düzenlemesi ile ilgili konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iki buçuk yıldır bitiremediği işin Zeytinburnu Belediyesi tarafından tamamlanacağını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Marmaray’ın üzerinin kapatılması ve çevre düzenlemesi projesini iki buçuk yılda bitiremedi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, çok ağır ilerleyen çalışma için önce İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na başvurduğunu ancak İmamoğlu'nun şantiye ziyaretine rağmen bir gelişma yaşanmadığını söyledi.

İBB 2,5 yılda bitiremedi, projeyi Zeytinburnu Belediyesi aldı

Marmaray’ın üzerinin kapatılması ve çevre düzenlemesi çalışmalarının aksamasının Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile alakası olmadığına dikkat çeken Başkan Arısoy, kendi talimatı ile İBB'ye yapılan iki yazılı müracattan sonra yapımının kendilerine aktarıldığını duyurdu ve şunu söyledi: "En kısa sürede tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız."

İBB 2,5 yılda bitiremedi, projeyi Zeytinburnu Belediyesi aldı ile ilgili etiketler İBB Ekrem İmamoğlu Marmaray çevre düzenlemesi Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.