İBB, 15 Temmuz Gazisi’ni ekmeğinden etti

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz Gazisi Mustafa Kürşat Yıldırım’ı uyguladığı mobbingle zorla istifa ettirdi. 15 Temmuz Derneği'ne ziyarette bulunarak konuya ilişkin açıklamalar yapan Yıldırım, İBB'de geçirdiği 15 yıllık çalışma yaşamı boyunca hiçbir işini aksatmadan yerine getirdiğini ancak İBB tarafından yapılan mobbing ve psikolojik şiddet sonucunda istifa etmek zorunda kaldığını anlattı.

İBB yönetimi FETÖ'nün hain darbe girişimi sırasında direnen ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Türk askerinin kıyafetlerini giyerek halka kurşun yağdıran FETÖ'cülere karşı direnişiyle büyük mücadele veren Mustafa Kürşat Yıldırım'ı istifaya zorladı.

YILDIRMA POLİTİKASINA DAYANAMADI

İBB iştiraki İSPARK A.Ş'de müdür olan görevde bulunan Yıldırım, yeni İBB yönetimi tarafından sürekli olarak mobbinge maruz kaldı. Yıldırım, ilk önce kanuna aykırı bir şekilde görevi düşürülerek uzmanlığa çekildi. Daha sonra ise mobbing ve yıldırma politikası ile sürgünlere maruz kaldı.

İBB, 15 Temmuz Gazisi’ni ekmeğinden etti

İBB yönetimi tarafından uygulanan baskılara ve psikolojik şiddete daha fazla dayanamayan 15 Temmuz Gazisi Yıldırım İBB'den istifa etti. AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan da "Gazimize saygınız yok bari sözünüze, kendinize saygınız olsaydı" diyerek Yıldırım'a yapılan haksızlığa isyan etti.

"TÜM GÖREVLERİ EKSİKSİZ YERİNE GETİRDİM"

İBB tarafından uğradığı mobbing ve psikolojik şiddet sonucunda istifa etmek zorunda kalan Mustafa Kürşat Yıldırım, 15 Temmuz Derneği'nde konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yıldırım burada yaptığı açıklamada, İstanbul Üniversitesi İşletme bölümü mezunu olduğunu ifade ederek, Yeditepe Üniversitesi'nde de yüksek lisans yaptığını söyledi. 2 dil bildiğinden söz eden Yıldırım, 20 yıllık çalışma hayatının 15 yılını İBB'de geçirdiğini, bu 15 yılın 10 yılında İSPARK'ta müdür olarak çalışarak verilen tüm görevleri eksiksiz ve başarıyla yerine getirdiğini anlattı.

"KAMUOYUNUN VİCDANINA BIRAKIYORUZ"

15 Temmuz Derneği de Mustafa Kürşat Yıldırım'a yapılan haksızlığı sert sözlerle eleştirdi. Derneğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "15 Temmuz gecesinden önce de İSPARK'ta müdür olan Mustafa Kürşat Yıldırım, o gecenin ardından işinin başına dönüp hayatına kaldığı yerden devam etmiştir. Yapılan bu haksızlığın 15 Temmuz gecesi darbe girişimine direnmesiyle bir bağı olup olmadığını kamuoyunun vicdanına bırakıyor, dernek olarak kahraman gazimiz Mustafa Kürşat Yıldırım'ın ve benzer durumda olan tüm gazilerimizin yanında olduğumuzu belirtiyoruz" denildi.

İBB, 15 Temmuz Gazisi’ni ekmeğinden etti ile ilgili etiketler FETÖ 15 Temmuz 15 Temmuz darbe girişimi Mustafa Kürşat Yıldırım 15 temmuz gazisi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.