Iago Herrerin: Beşiktaş peşimde

La Liga ekiplerinden Athletic Bilbao'nun tecrübeli kalecisi Iago Herrerin, Beşiktaş'ın kendisiyle ilgilendiğini açıkladı: "Beşiktaş benimle ilgileniyor; şu ana kadar teklif sunmadılar, ama temsilcimle temasları olduğunu biliyorum."

Athletic Bilbao kalecisi Iago Herrerin, Beşiktaş ve Galatasaray'ın kendisiyle ilgilendiğini açıkladı. Radyospor'a konuşan 32 yaşındaki İspanyol file bekçisi, transferiyle ilgili şunları söyledi:

BEŞİKTAŞ'TA OYNAMAK HARİKA OLUR

"Athletic ile sözleşmem 1 yıl daha sözleşmem var; ama teklifler alıyorum. Kulüple konuşup, sözleşmemi feshedip, serbest çıkma ihtimalim var. Beşiktaş benimle ilgileniyor; şu ana kadar teklif sunmadılar, ama temsilcimle temasları olduğunu biliyorum. Somut bir teklif gelmesi durumunda bunu değerlendireceğim.

FABRİ'YLE KONUŞTUM

Başka teklifler de var ve transfer önümüzdeki hafta kapanıyor. Dolayısıyla somut teklifler üzerine konuşmak daha doğru; ama elbette ki Beşiktaş'ta oynamak benim için harika olur; çünkü kulüp ve İstanbul hakkında çok olumlu şeyler duydum. Fabri'yle konuştum; bana Beşiktaş ve İstanbul hakkında çok güzel şeyler anlattı. Açıkçası etkilendim. Bakalım, göreceğiz. Teklif geldiğinde bunu değerlendireceğiz."

GALATASARAY VE HATAY'LA DA GÖRÜŞTÜK

Muslera sakatlandıktan sonra kaleci arayan Galatasaray'la da görüştüğünü açıklayan 32 yaşındaki kaleci sözlerini şöyle noktaladı:

"Muslera'nın sakatlığından sonra Galatasaray ile görüştük, Muslera'nın yaşadığı talihsizlik nedeniyle kaleciye ihtiyaçları vardı; ama maalesef görüşmeler anlaşmayla sonuçlanmadı. Hatayspor, hem temsilcime hem de Athletic Bilbao'ya teklifte bulundu. Ama dönemde çok teklif aldığımız için bazılarını elemek zorunda kaldık."

Iago Herrerin: Beşiktaş peşimde ile ilgili etiketler Beşiktaş athletic bilbao İspanyo
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.