Hz. Muhammed'e hakaretleri protesto edenlere Şam Kapısı'nda polis müdahalesi!

Daha önceki haberlerimizde detaylarıyla yazdığımız ve Netanyahu destekçisi fanatik Yahudilerin düzenlediği 'Bayrak Yürüyüşü'nde atılan insanlık dışı sloganlar İsrail parlamentosunda bile kınanmıştı. Kışkırtmalara daha fazla dayanamayan Filistinliler ise sokaklara döküldü. İsrail polisi ise her zamanki gibi haksızın tarafında olup müdahale etti.

Geçtiğimiz gün yaşanan ve akıl almazca insanlığa yakışmayan sloganların atıldığı 'Bayrak Yürüyüşü' nün ardından, Filistin hareketlendi.

ÇİRKİN SLOGANLARA FİLİSTİNLİLERDEN CEVAP GELDİ

Aşırı sağcı Yahudilerin Hz. Muhammed’e (SAV) yönelik hakaretlerinden rahatsız olan Filistinliler, işgal altındaki Kudüs'ün Şam Kapısı’nda toplanarak aşırı sağcı Yahudileri protesto etti. Göstericiler, hakaretleri şiddetle kınayarak, "Anam babam ve canım sana feda olsun ya Resulallah" ve "Komutanı Muhammed (SAV) olan bir ümmet boyun eğmez" şeklinde sloganlar attı. İsrail güçleri ise, göstericilere müdahale ederek birkaç kişiyi gözaltına aldı.

Kışkırtıcı şekilde, Araplara, İslamiyet'e ve Hz. Muhammed'e vahşi küfürler ve tehditler yağdıran İsrailli 'göstericiler'in tahriklerine daha fazla dayanamayan Filistinliler sokaklara dökülmeye başladı.

POLİS, FİLİSTİNLİLERE MÜDAHALE ETTİ

İHA'nın aktardığına göre, İsrail güçleri, işgal altındaki Kudüs'ün Şam Kapısı’nda Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e (SAV) hakaret eden aşırı sağcı Yahudilere tepki amacıyla gösteri yapan Filistinlilere müdahale etti.

ŞAM KAPISI NEDEN STRATEJİK ÖNEME SAHİP?

Şam Kapısı ise, Eski Kudüs'teki Müslüman mahallesini İşgal altındaki Filistinlilerin çoğunlukta olduğu Doğu Kudüs'e ve ardından da Batı Şeria'ya bağlayan kapı. Şam Kapısı aynı zamanda Eski Kudüs'ten Mayıs saldırılarında gündeme sıkça gelen Şeyh Cerrah mahallesine açılıyor.


Hz. Muhammed'e hakaretleri protesto edenlere Şam Kapısı'nda polis müdahalesi! ile ilgili etiketler Filistin küfür İsrail polis slogan müdahale

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.