Hz. Muhammed döneminde gazete çıkarılsaydı nasıl oldurdu? İmam Hatip öğrencileri yaptı

İstanbul'da İmam Hatip Lisesi öğrencileri çarpıcı bir projeye imza attı. Öğrenciler, çıkardıkları Siyer gazetesi ile "Hz. Muhammed döneminde gazete çıkarılsaydı nasıl olurdu?" sorusunu yanıtladı.

İstanbul Başakşehir'de bulunan Mehmet Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri çarpıcı bir projeye imza attı. "Peygamber efendimiz Hz. Muhammed döneminde bir gazete çıkarılsaydı ne olurdu?" sorusunun yanıtını arayan öğrenciler Siyer gazetesini çıkardı. Gazetede Hz. Muhammed'in yaşadığı dönemde gerçekleşen olaylar haberleştirildi.

A Haber'de yer alan habere göre, şu ana kadar 11 sayı çıkaran öğrenciler projenin içinde olmaktan ötürü mutlu olduklarını ifade ediyor.

Öğrencilerin çıkardığı gazete paketlenerek çok sayıda kişiye gönderiliyor.

Hz. Muhammed döneminde gazete çıkarılsaydı nasıl oldurdu? İmam Hatip öğrencileri yaptı ile ilgili etiketler Öğrenci Hz. Muhammed İmam Hatip Lisesi siyer gazetesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.