Hz. Adem ve Hz. Havva ile ilgili şarkı sözleriyle tepki çeken Sezen Aksu'ya Mustafa Sandal'dan destek

Minik Serçe lakaplı ünlü şarkıcı Sezen Aksu'nun "Şahane Bir Şey Yaşamak" isimli şarkısının "Binmişiz bir alamete. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e..." şeklindeki sözleri büyük tepki topladı. Aksu'ya tepkiler sosyal medyada çığ gibi büyürken Mustafa Sandal ve Seda Sayan ise destek çıktı.

'Şahane Bir Şey Yaşamak' adlı şarkısını sosyal medya hesabından paylaşan Sezen Aksu'nun şarkısında geçen "Binmişiz bir alamete. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e..." şeklindeki ifadeler tepki çekti. Bazı sosyal medya kullanıcıları Sezen Aksu'ya dini değerlere hakaret ettiği için dava açılması gerektiğini belirterek tepki gösterdi.


MUSTAFA SANDAL VE SEDA SAYAN DESTEK VERDİ

Şarkıcı Mustafa Sandal, "Şahane Bir Şey Yaşamak" isimli şarkısındaki "Havva ile Adem'e" kısmındaki sözleriyle sosyal medyada tepki toplayan Sezen Aksu'ya destek çıktı. Sandal sosyal medya paylaşımında, ''Sen otur oturduğun yerde! Gördüğüm kadarıyla bir gram aklın var onu da bu ülkenin en derin ozanlarından biri olan sanatçının ne dediğini anlamaya çalışmakla yakma güzel kardeşim. Bir şarkı sözünü böylesine çarptırmak akıl ve mantık dışıdır!" sözlerine yer verdi.

Hz. Adem ve Hz. Havva ile ilgili şarkı sözleriyle tepki çeken Sezen Aksu'ya Mustafa Sandal'dan destek


Sayan ise sosyal medyadan "Sezen Aksu manevi değerimizdir, ayrıca o bir halk ozanıdır" mesajını paylaştı.

 Hz. Adem ve Hz. Havva ile ilgili şarkı sözleriyle tepki çeken Sezen Aksu'ya Mustafa Sandal'dan destek

Hz. Adem ve Hz. Havva ile ilgili şarkı sözleriyle tepki çeken Sezen Aksu'ya Mustafa Sandal'dan destek ile ilgili etiketler Mustafa Sandal Seda Sayan Sezen Aksu şahane bir şey yaşamak şarkı sözü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.