Huzur Giyim'de 30 yıllık kavga devam ediyor! "Oğlum cezalandırılsın ve hapise atılsın!"

Huzur Giyim'in sahibi Turgut Gençal, oğlu Abdullah Gençal'a açtığı davada hakimin sorduğu soruya dikkat çeken bir yanıt verdi. Oğluna yağma suçundan dava açan Gençal, hakimin "Size tekrar soruyorum Turgut bey, bu oğlundan şikayetçimisin? Hapise atılmasını istiyor musun ?" şeklindeki sorusuna "Evet şikayetçiyim. Oğlum cezalandırılsın ve hapse atılsın" yanıtını verdi. Mahkeme, Abdullah Gençal'ın beraatine karar verdi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Huzur Giyim'in sahibi Turgut Gençal ile oğlu Abdullah Gençal'ın arasındaki gerginlik devam ediyor. Gençal, oğluna "Yağma" suçundan dava açtı.

Gençal ailesindeki ilk kavga 1990'lı yılların başı ve sonrasında, Abdullah Gençal'ın başta Hülya Avşar olmak üzere çeşitli sanatçılarla olan ilişkileri nedeniyle başladı. Mahkemelere kadar taşınan iddialara göre, Huzur Giyim'in sahibi baba Turgut Gençal ile oğulları Bahadır Gençal ve Hulusi Gençal, kardeşleri Abdullah Gençal'ı muhafazakar görünümlü olan firmalarının itibarını zedelediği gerekçesi ile hisse bedelini vermeden şirketten ayırdılar.

30 YILLIK KAVGADA ÇOK İLGİNÇ GELİŞMELER YAŞANDI

Baba, iki oğlu ve küçük kardeş arasında magazin haberleri sonrası başlayan husumet ve anlaşmazlıklar Abdullah Gençal'ın istediği hisse bedelinin tamamının ödenmemesi ile daha da büyüdü. Huzur Giyim'den ayırılan Abdullah Gençal ilk önce şirketi maliyeye ihbar etti. Gençal'ın ihbarında ağabeylerinin defterlerde oynama yaparak devletin 160 milyon TL vergi kaybına sebebiyet verdiklerini iddia etti.

Huzur Giyim'de 30 yıllık kavga devam ediyor! "Oğlum cezalandırılsın ve hapise atılsın!"

Abdullah Gençal bir başka ihbarında ise şirketin satın alma müdürü Bülent Gençal'ın FETÖ'nün tekstil imamlığını yaparak yıllarca örgüte yardım topladığı gerekçesi ile şikayette bulundu. Yapılan ihbarın ardından savcılığın yaptığı soruşturma sonucunda Bülent Gençal tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OĞUL ABDULLAH GENÇAL BABASINI GAZETELERE HABER YAPTIRDI

Şirketten çıkarılmasını ayrıca anlaşma gereği hissesinin payını alamamasını hazmedemeyen oğul Abdullah Gençal, aile içinde yaşanan olayları, çeşitli gazeteler ile televizyon programlarına taşıdı. Gençal, babası Turgut Gençal'ın Yalova Akköy'deki çiftliğinde çalışan işçinin eşini taciz ettiğini bu nededenle işçinin yuvalarını yıkarak boşanmalarına sebebiyet verdiğini haber yaptırdı. Oğul Gençal yine bir başka ihbarında babasının İstanbul Çavuşbaşı'ndaki çiftliklerinde çalışan bahçıvanın eşinide taciz ettiğini ve ekmek parası için çalıştığını söylediği bu ailenin de yuvasını yıktığını iddia etti. Gençal bu konulardaki iddialarını yargıya da taşıdı.

"BABAM 45 YAŞ KÜÇÜK KADINLA AŞK YAŞADIĞI İÇİN ANNEM FELÇ GEÇİRDİ"

Abdullah Gençal çeşitli ihbar ve iddialarını sürdürerek, 87 yaşındaki babası Turgut Gençal'ın kendisinden 45 yaş küçük olan Ece Müesser Çetin bir çalışanı ile uzun süreli bir aşk yaşadığını söyledi. Oğul Gençal babasının yaptıklarından dolayı annesinin üzüntüden felç geçirdiğini belirterek bunu da annesinin isteği ile medyaya taşıdı.

BABA VE İKİ OĞLU ABDULLAH GENÇAL'A DAVALAR AÇTILAR

Aile içi kavgaları gazete manşetlerine taşıyan Abdullah Gençal'a babası Turgut Gençal ile
ağabeyleri Bahadır Gençal ve Hulusi Gençal 5 ayrı ceza davası açtılar. Abdullah Gençal bu ceza davalarının hepsinden beraat etti. Baba Turgut Gençal, en küçük oğlu Abdullah Gençal'ı, "yağma" suçu ile mahkemeye verdi.

Huzur Giyim'de 30 yıllık kavga devam ediyor! "Oğlum cezalandırılsın ve hapise atılsın!" - Resim : 2

"OĞLUMU CEZALANDIRILSIN VE HAPİSE ATILSIN HAKİM BEY"

Turgut Gençal'ın oğlu Abdullah Gençal'a açtığı ve İstanbul Anadolu 6.Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen yağma davasında hakim "Hacı bey siz öz oğlunuzu 14 yıl hapse attıracak bir yağma suçundan şikayette bulunmuşsunuz. Size tekrar soruyorum Turgut bey, bu oğlundan şikayetçimisin hapse atılmasını istiyor musun ?" diye sordu. Hakimin bu sorusu üzerine baba Gençal, "Evet şikayetçiyim.Oğlum cezalandırılsın ve hapse atılsın.Benim bütün ticari itibarımı bitirdi istanbulda yaşayamaz oldum ve şirketimizide iflasa sürükledi." dedi. Yargılama sonucunda mahkeme Abdullah Gençal hakkında beraat kararı verdi.

"SANA ARTIK BABA DİYE HİTAP ETMEYECEĞİM!"

Mahkemeden sonra Abdullah Gençal babasına hitaben gönderdiği mesajda, "Baba sana saygımı bu güne kadar hiç bozmadım, bozmayacağım da. Ama artık sana baba diye hitap etmeyeceğim ve sana bu yaptığın davranış yüzünden hakkımı helal etmiyorum. Artık ne benim cenazeme gelin, ne de ben sizin cenazenize. "dedi.

OĞUL GENÇAL BABASINA MESAJ ATARAK AİLESİ İLE İLİŞKİLERİ BİTİRDİ

Öte yandan oğul Gençal, "Ayrıca ailede bir sulh olsun diye, beni mirastan men etme baskısı yapıp, zorlayarak imzalattığın miras sözleşmesini de mahkemede bu şekilde ifade verdiğin ve aramızdaki bu sulhü dava açarak bozduğun için, miras sözleşmemizin de iptaline sebebiyet vermiş oldun. Allah senin kin ve nefretle kötüleşmiş kalbine yeniden merhamet nasip etsin." şeklinde mesaj atarak tüm ailesi ile olan ilişkilerini sonlandırdığını ifade etti.

Abdullah Gençal mahkeme kararı sonrası, "Sonuç olarak sözde muhafazakar olduğunu savunarak yaşayan bir ailenin iç yüzünü ortaya döktüm" diyerek Tüm yaşadıklarımı anlatarak topluma aile içi husumetler konusunda bir ders niteliği taşıyacak bu konuyu herkes bilsin istiyorum." ifadelerini kullandı.

MAGAZİN HABERLERİ İLE GÜNDEME GELDİ

Gençal ailesine ait Huzur Giyim’in temeli, 1991’de İstanbul'da atıldı. Muhafazakar kesime yönelik ürünlerin satıldığı Huzur Giyim’de ilk kavga şirket ortağı kardeşlerden Abdullah Gençal'ın çeşitli sinema ve sahne sanatçılarıyla yaşadığı aşkların magazin haberlerin de yayınlanması ile çıktı. Meydana gelen anlaşmazlık daha sonra Abdullah Gençal’ın vergi kaçırdıkları iddiasıyla kardeşlerini maliyeye ihbar etmesiyle devam etti. Yapılan ihbarlar sonrası, Maliye, şirkete 23 Milyon TL’lik vergi cezası kesti.

Huzur Giyim'de 30 yıllık kavga devam ediyor! "Oğlum cezalandırılsın ve hapise atılsın!" ile ilgili etiketler mahkeme dava turgut gençal abdullah gençal Huzur Giyim
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.