Hüzün Üçgeni Konusu... Altın Palmiye Ödüllü Hüzün Üçgeni Oyuncuları Kimler, Nerede Çekildi?

75. Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye Ödülünü Hüzün Üçgeni ilmi aldı. TRT Ortak Yapımı olan ve yönetmenliğini Ruben Östlund'un yaptığı Hüzün Üçgeni konusuyla da dikkat çekti. İzleyiciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlanan Hüzün Üçgeni oyuncuları kimler? Hüzün Üçgeni Nerede Çekildi?

Hüzün Üçgeni 75. Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye Ödülü alarak büyük ses getirdi. Ruben Östlund'un yönetmenliğini yaptığı Hüzün Üçgeni (Triangle of Sadness) ayn zamanda bir TRT ortak yapımı film. Gösterim sonrası izleyicilerin büyük beğenisini kazanan ve dakikalarca ayakta alkışlanan Hüzün Üçgeni konusu nedir, oyuncuları kimler?

Hüzün Üçgeni oyuncuları kimler sorusu da merak edildi. Altın Palmiye Ödülü Hüzün Üçgeni Filminide başrolleri Harris Dickinson, Charlbi Dean Kriek ve Woody Harrelson paylaştı.

Hüzün Üçgeni konusuna gelince... Carl ve Yaya'nın süper lüks bir yatta çıktıkları gezide başlarından geçenlerini anlattığı Hüzün Üçgeni'nde, Bir fırtına sonrasında Carl ve Yaya, bir grup milyarder ve geminin temizlikçilerinden biriyle birlikte ıssız bir adada mahsur kalır. Hüzün Üçgeni, hiyerarşinin aniden alt üst olduğu, rollerin ve sınıfların tersine döndüğü bir hiciv filmi.

HÜZÜN ÜÇGENİ KONUSU NEDİR?

TRT ortak yapımı olan Hüzün Üçgeni Filminin oyuncuları Harris Dickinson, Charlbi Dean Kriek, Woody Harrelson'dur.

Hüzün Üçgeni Konusu... Altın Palmiye Ödüllü Hüzün Üçgeni Oyuncuları Kimler, Nerede Çekildi? ile ilgili etiketler TRT hüzün üçgeni konusu hüzün üçgeni oyuncuları hüzün üçgeni nerede
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.