Huysuz Virjin'den yeğeni Güliz Buyrukbilen'e şok miras!

Güliz Buyrukbilen kimdir? Huysuz Virjin karakteri ile tanınan Seyfi Dursunoğlu'nun ölümü sonrasında mirasçıları açıklandı. Huysuz Virjin'in yeğeni Güliz Buyrukbilen ve yardımcısı Ümit Yazıcı'ya miras bırakması gözlerden kaçmadı. Peki, Peki Ümit Yazıcı kimdir? Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı nerede? İşte detaylar...

Televizyonlarda Huysuz Virjin lakabıyla ün yapan Seyfi Dursunoğlu'nun ölümü sonrasında mirasçılar belli oldu. Temmuz ayında 87 yaşında tedavi gördüğü hastanede can veren Seyfi Dursunoğlu'nun mal varlığı açıklandı ve vasiyeti netlik kazandı.

İstanbul Anadolu 21. Sulh Hukuk Mahkemesi’nde yapılan ilk celse oturumunda, Dursunoğlu’nun mal varlığını bıraktığı kurum ve kişiler belli oldu. Dursunoğlu, röportajlarında birçok kez belirttiği gibi Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı’na oturduğu Üsküdar’daki evini ve banka hesabında yer alan tüm maddi birikimini bıraktı. Sanatçı, yeğeni Güliz Buyrukbilen’e ise evinde yer alan şahsi eşyalarını miras bırakırken yardımcısı Ümit Yazıcı’ya, kullandığı Land Rover marka cipini vasiyet etti.

Huysuz Virjin'den yeğeni Güliz Buyrukbilen'e şok miras!

Seyfi Dursunoğlu, karakteri Huysuz Virjin’le özdeşleşen tüm sahne kıyafetleri ve aksesuarları ise muhafaza edilip sergilenmesi için Türker İnanoğlu Vakfı’na emanet etti.

Usta sanatçının cenaze işleri ve Üsküdar Küplüce Aile Mezarlığı’ndaki mezarının yapımının da Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı tarafından üstlenmesi istendi. Aynı şekilde vasiyetnamenin uygulanması işlemlerinin de derneğin avukatlarının yapması belirtildi.

Dursunoğlu’nun iki mirasçısı vasiyet okunurken yer almadığı için 24 Aralık’ta ikinci bir celse daha düzenlenecek. Vasiyet okunduktan sonra vasiler itirazda bulunmazlarsa, mal varlığının dağıtımı gerçekleşecek.

Huysuz Virjin'den yeğeni Güliz Buyrukbilen'e şok miras! ile ilgili etiketler Güliz Buyrukbilen huysuz virjin seyfi dursunoğlu miras
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.