Husumetli aileler çatıştı: 2 ölü

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere beldesinde husumetli iki ailenin fertleri arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde, Esendere Beldesi'nde meydana geldi. Husumetli olan 2 ailenin fertleri arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü.

Kavgada Husret Akarsu (45) ve Berzan Akarsu (18) yaşamını yitirdi, ismi öğrenilemeyen 1 kişi ise yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan yaralı, Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı.

Husret Akarsu ve Berzan Akarsu'nun cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Husumetli aileler çatıştı: 2 ölü ile ilgili etiketler Hakkari Çatışma cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.