Hüsnü Çoban'ın Kızı Zeliha Camdaki Kız'da! Saklanan Gerçekte Yüsra Geyik Aslında Hayri'nin Karısı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisine Arka Sokaklar ekibinden muhteşem bir transfer gerçekleşti. Hüsnü Çoban'ın kızı rolündeli Zeliha karakterine hayat veren Yüsra Geyik'in Camdaki Kız'da Muzo'nun sevgilisine hayat vereceği aslında gerçeklerin bambaşka yönde oluşalacağı herkesi ekran başına kilitleyecek.

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Arka Sokaklar’da Hüsnü Çoban’ın kızını canlandıran Zeliha karakterine hayat veren Yüsra Geyik’in sonunda yeni projesi belli oldu. Güzel oyuncu fenomen dizide Muzo’nun sevgilisi olarak ortaya çıkacak ancak her şey bambaşka olacak.

Kanal D ekranlarının en çok izlenen iki dizisi arasındaki muhteşem transfer akılları baştan aldı. Perşembe akşamlarında reyting rekortmeni kıran Camdaki Kız dizisi için gerçekleştirilen bomba transfer herkesi şaşkına çevirdi.

Hüsnü Çoban'ın Kızı Zeliha Camdaki Kız'da! Saklanan Gerçekte Yüsra Geyik Aslında Hayri'nin Karısı

Daha öncesinde Arka Sokaklar’da komiser Hüsnü Çoban’ın kızı rolündeki Zeliha karakterine hayat veren Yüsra Geyik resmen Camdaki Kız dizisine transfer oldu. Ancak her şey bununla da bitmedi. Camdaki Kız dizisinde de aynı karaktere hayat verecek olan Geyik’in Muzo’nun sevgilisini canlandıracağı ancak gerçeklerin kısa sürede hiçte öyle olmayacağı ortaya çıkacak.

Zeliha aslında Hayri karakteriyle iç içe olan bir karakter olarak bilinecek. Aynı mahallede Hayri ile birlikte yaşayan Zeliha’nın annesi hastadır ve mahallede herkes onu hemşire olarak bilmektedir. Ancak genç kadının bu kimliği aslında bambaşkadır.

Hüsnü Çoban'ın Kızı Zeliha Camdaki Kız'da! Saklanan Gerçekte Yüsra Geyik Aslında Hayri'nin Karısı - Resim : 2

Zeliha karakterinin asıl gerçek kimliğinin altında ise gelen son haberlerden birisi de Hayri’nin karısı Türkan olduğu iddia edilmektedir. Ancak bu konuda kesin bir yargı belirtmek için çok erken olduğu kanısına varan bazı yazarlar Zeliha karakterine hayat verecek olan Yüsra Geyik’in nasıl bir performans ortaya koyacağını merak etmektedir.

Hüsnü Çoban'ın Kızı Zeliha Camdaki Kız'da! Saklanan Gerçekte Yüsra Geyik Aslında Hayri'nin Karısı ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Camdaki Kız yüsra geyik hüsnü çoban
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.