Hüsnü Çoban'ın, Arka Sokaklar macerası bitiyor mu?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın gelecek sezon da yayınlanacağı kesinleşti. Dizide Hüsnü Çoban, karakterine hayat veren Özgür Ozan'ın ise kadroda yer alıp almadığı merak konusu oldu.

Daha önce Hüsnü Çoban karakterini canlandıran Özgür Ozan'ın, diziden ayrılacağı Çocuklar Duymasın dizisine transfer olacağı iddia edilmişti. Ancak bu iddiaya yönelik herhangi bir doğrulama yapılmadı. Ancak Özgür Ozan diziden yine de ayrılabilir.

''HAKKINI HELAL ET''

Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban'ın kızı Zeliha'yı canlandıran Yüsra Geyik'in, Özgür Ozan ile yaptığı bir paylaşımın altına yazdığı yorum kafaları karıştırdı.

 Yüsra Geyik paylaşımın altına "Bir insan bir lisanda, bir çok zaman bir insana bıdır bıdır ne kadar gülebilir? Gülüşü cennet Özgür Ozan, hakkını çok, helal et." notunu düştü.

İşte o paylaşım:

Hüsnü Çoban'ın, Arka Sokaklar macerası bitiyor mu?

Hüsnü Çoban'ın, Arka Sokaklar macerası bitiyor mu? ile ilgili etiketler Arka Sokaklar hüsnü çoban
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.