Hüsnü Çoban duymasın! Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik gönlünü Çukur'un yıldızına kaptırdı!

Çukur dizisinde Aliço karakterini oynayan Rıza Kocaoğlu Hazal Subaşı ile ilişkini noktalamıştı. Son olarak magazin gündemine bomba gibi düşen habere göre ise Rıza Kocaoğlu gönlünü Arka Sokaklar dizisinin yıldızı Yüsra Geyik'e kaptırdı. Zeliş'in son paylaşımı da bunu kanıtladı.

Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu gönlünü bu kez de Arka Sokaklar'ın yıldız oyuncusu Yüsra Geyik'e kaptırdı.

Rıza Kocaoğlu, uzun zamandır Arka Sokaklar dizisinde Zeliş karakterine hayat veren ve kendisinden 12 yaş küçük Yüsra Geyik ile aşk yaşamaya başladı. Ünlü çiftin ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiği öğrenildi.

Hüsnü Çoban duymasın! Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik gönlünü Çukur'un yıldızına kaptırdı!

Yüsra Geyik, sosyal medya hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımına fotoğrafı çeken kişinin Rıza Kocaoğlu'nun olduğunu göstermek için sevgilisinin hesabını etiketlerken aşklarını ilan etmiş oldu.

Hüsnü Çoban duymasın! Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik gönlünü Çukur'un yıldızına kaptırdı! - Resim : 2

 

Hüsnü Çoban duymasın! Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik gönlünü Çukur'un yıldızına kaptırdı! ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Rıza Kocaoğlu yüsra geyik
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.