Hüseyin Üzülmez kimdir? Kocaelispor eski başkanı Hüseyin Üzülmez neden öldü?

Kartepe eski belediye başkanı ve Kocaelispor’un eski başkanlarından Hüseyin Üzülmez’in kanser tedavisi gördüğü hastanede gece saatlerinde hayatını kaybettiği belirtildi. Üzülmez’in bir süre öncesinde de hastalığı yüzünden Kocaelispor’daki görevini devretme kararı almıştı. Peki, Hüseyin Üzülmez neden öldü?

TFF 1. Lig’e yükselen Kocaelispor’da Hüseyin Üzülmez şoku yaşanıyor. Kartepe eski belediye başkanı da olan 56 yaşındaki Hüseyin Üzülmez, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Geçtiğimiz yıl yakalandığı pankreas kanseri hastalığı nedeni ile tedavi gören ve 2 evlat sahibi olan Üzülmez’in cenazesi bugün 21 Haziran tarihinde Kartepe Arslanbey Şevkatiye Camii'nde kılınacak öğlen namazının ardından Şevkatiye Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

HÜSEYİN ÜZÜLMEZ KİMDİR?

23 Aralık 1965 tarihinde dünyaya gelen Hüseyin Üzülmez, ortaokulu Suadiye'de, liseyi de İzmit'te tamamladı. Ankara Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü 1986 yılında bitiren Üzülmez, 1992-1998 yılları arasında oto yedek parça ticareti yaptı.

Çeşitli otomotiv şirketlerinde üst düzey yöneticilik yaptıktan sonra 2004-2006 yılları arasında KOCAELİSPOR Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve Mali Asbaşkan olarak görev aldı. Birçok dernek sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. 2009 Mart - 2014 Mart döneminde İzmit Belediyesi’nde 5 yıl süre ile başkan yardımcılığı görevi yaptı.

30 Mart 2014 seçimlerinde Kartepe Belediye Başkanı seçildi. Üzülmez, 2014-2019 yılları arasında Kartepe Belediye Başkanlığı görevinde de bulundu.

14 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilen Kocaelispor Kulübü Başkanlığı seçiminde görevi Bahri Yavuz’dan devralmıştı. Üzülmez, rahatsızlığından dolayı başkanlık görevini yönetimin kurulunda bulunan Engin Koyun’a bıraktı. İş insanı evli ve 2 kız çocuğu babasıydı.

Hüseyin Üzülmez kimdir? Kocaelispor eski başkanı Hüseyin Üzülmez neden öldü? ile ilgili etiketler Kartepe Hüseyin Üzülmez kocaelispor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.