Hüseyin Tatlı: ''Abim şarampole yuvarlanıp akşam halay çektiren dünyadaki ilk kişidir''

70 yaşındaki İbrahim Tatlıses’in kendisi gibi şarkıcı olan 49 yaşındaki kardeşi Hüseyin Tatlı önceki akşam bir mekanda sahne aldı. Hüseyin Tatlı, abisinin 25 Ağustos'ta Bodrum'da geçirdiği trafik kazasıyla ilgili, “Herhalde abim şarampole yuvarlanıp akşam halay çektiren dünyadaki ilk kişidir” dedi.

İbrahim Tatlıses’in kardeşi Hüseyin Tatlı, Eskişehir'de sahne aldı. Abisinin 25 Ağustos'ta Bodrum - Yalıkavak yolunda geçirdiği kazaya çok üzüldüklerini dile getiren Tatlı, “Biz geçen hafta Aziz kardeşimle, abimin yanındaydık. Sahneden sonra yakalayabildik. Çok büyük bir kaza atlattı. Arkadaki kaya olmasa belki bugün çok farklı şeylerden bahsediyorduk. Rabbime şükürler olsun ki, bu kazadan sıyrıldı. İşin bir diğer tarafı ise, İbrahim Tatlıses, halka mâl olma ve ‘İmparator’ olma özelliğini akşam sahneye çıkarak gösterdi. Herhalde gündüz şarampole yuvarlanıp akşam sahneye çıkan dünyadaki ilk kişidir. Gülüyoruz, iyi ki gülüyoruz. Çok şükür, en azından ağlamıyoruz” dedi.

HÜSEYİN TATLI'DAN YENİ PROJE MÜJDESİ


Önümüzdeki aylarda ABD’ye gideceğini söyleyen Tatlı, ABD’ye gittikten sonra yeni sürprizlerle sevenlerinin karşısına çıkacağını söyledi. İlerleyen dönemlerde yeni projelerin süreceğinin altını çizen Tatlı, “Birçok projem var. Tam bir projeyi çıkaracakken stüdyoya giriyoruz ve yeni bir şeyi daha beğenebiliyoruz. Yaklaşık 12 sanatçının yer aldığı ‘Türkü House’ adlı bir proje var. Ben de ‘Mağusa Limanı’ adlı parçayı seslendirdim” ifadelerini kullandı. (İHA)

 



Hüseyin Tatlı: ''Abim şarampole yuvarlanıp akşam halay çektiren dünyadaki ilk kişidir'' ile ilgili etiketler Eskişehir İbrahim Tatlıses Konser kaza Trafik kazası hüseyin tatlı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.