"Acun'dan boşanmış Şeyma gibi kucaklara atlayıp..."

31 Mart yerel seçimlerini ikinci sırada tamamlayan eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdaki benzetme ile tepki çekti.

Cumhur İttifakı'nın MHP'li Adayı, Adana Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Sözlü, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla tepki çekti.

Seçimi %42,83 oy ile ikinci sırada tamamlayan Sözlü, geçtiğimiz akşam Twitter hesabından isim vermeden bazı kişileri eleştirdi.

"ACUN'DAN BOŞANMIŞ ŞEYMA GİBİ"

Paylaşımında "Bilcümle taklacılar, Acun'dan boşanmış Şeyma gibi anında başka kucaklara atlayıp, üzerine bir de dava adamlığı adına habire vecizeler paylaşmazlar mı! Ahlak üzerine ahkam kesmezler mi!" ifadelerini kullanan Sözlü'nün kimi eleştirdiği merak konusu oldu.

"Acun'dan boşanmış Şeyma gibi kucaklara atlayıp..."

DAHA SONRA KALDIRDI

Paylaşım, kısa sürede sosyal medyada büyük tepki çekince Sözlü tarafından kaldırıldı.

"Acun'dan boşanmış Şeyma gibi kucaklara atlayıp..." ile ilgili etiketler Adana MHP Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.