Hüseyin Likoğlu kimdir?

Yeni Şafak Gazetesi genel yayın yönetmenliğine Hüseyin Likoğlu getirildi. Daha öncesinden sosyal medya hesabı üzerinden görevinden resmen ayrıldığını açıklayan İbrahim Karagül’den ise henüz bir ses çıkmadı.

Yeni Şafak Gazetesi genel yayın yönetmeni Hüseyin Likoğlu oldu. Daha öncesinde bu görevde bulunan İbrahim Karagül, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında ayrıldığını söylemişti.

HÜSEYİN LİKOĞLU KİMDİR?

Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde dünyaya gelen Hüseyin Likoğlu, gazeteciliğe Anadolu Ajansı'nda başladı ve ajansın Samsun Bölge Müdürlüğü’nü yaptı. Daha sonra Yeni Şafak Gazetesi'nin Ankara Haber Müdürlüğü görevini yürüten Likoğlu, aynı zamanda da Yeni Şafak gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır.

İBRAHİM KARAGÜL KİMDİR?

İbrahim Karagül 1969 yılında Trabzon'un Şalpazarı ilçesine bağlı Sinlice köyünde doğmuştur. Türk gazeteci, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmasının ardından, dergi ve gazetelerde çalışmaya başlamıştır. 1995 yılında Yeni Şafak gazetesinde çalışmaya başlayan Karagül, bu gazetede üstlendiği Dış Haberler Editörlüğü ve özellikle uluslararası ilişkiler alanında yazdığı köşe yazıları ile tanınmıştır.

Uzun yıllar bu görevini sürdüren Karagül, 2011 yılında TVNET televizyonunun genel yayın yönetmenliğine getirilmiş ve bu televizyonda çeşitli programlar yapmıştır. 2012 yılı Temmuz ayında Yeni Şafak'ın genel yayın yönetmenliğine getirilen Karagül halen bu görevini sürdürmektedir. İbrahim Karagül evli ve iki çocuğu vardır.

Hüseyin Likoğlu kimdir? ile ilgili etiketler İbrahim Karagül Yeni Şafak hüseyin likoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.