Hüseyin Hatemi'den şaşırtan "Süleymani" çıkışı!

Suriye'deki iç savaşla ilgili sık sık Beşşar Esed rejimini destekler mahiyette açıklamalar yapan ve bu nedenle zaman zaman kamuoyundan tepki gören hukuk profesörü Hüseyin Hatemi yine mezhepçi yaklaşımı ile gündemde...

Şia destekçisi olduğu bilinen Hatemi, İran'ın mezhepçi politikalarını Irak ve Suriye'de sahada uygulayan general Kasım Süleymani'nin geçtiğimiz cuma günü ABD'nin düzenlediği saldırıyla öldürülmesi üzerine bir kez daha safını belli etti.

Star gazetesi yazarı Halime Kökce bugün Hatemi hakkında paylaştığı bir sosyal medya mesajında, "Hüseyin Hatemi hoca, Kasım Süleymani hakkında "Ne şehittir ne masum" dediğim için beni engellemiş. Çok şaşırdım doğrusu." ifadelerini kullandı.

Halime Kökce, Süleymani suikastı sonrası Twitter'da şu paylaşımda bulunmuştu;

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kasım Süleymani ile ilgili yaklaşımı son derece makul ve diplomatik. Adam sonuçta İran'ın bir numaralı komutanı. Bir devletin bunu karşılıksız bırakması düşünülemez. Ama yüzbinlerce insanı kanı var ellerinde. Bizce ne masumdur ne de şehit."

Hüseyin Hatemi'den şaşırtan "Süleymani" çıkışı!

 

Hüseyin Hatemi'den şaşırtan "Süleymani" çıkışı! ile ilgili etiketler Irak Suriye hüseyin hatemi sia halime kokce
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.