Hüseyin Gülerce'den Fehmi Koru ve Fethullah Gülen iddiası

Bir dönem Fethullah Gülen'in en yakınındaki isimlerden biri olarak bilinen Star yazarı Hüseyin Gülerce'den bomba bir iddia geldi. Gülerce, Fethullah Gülen'in gazeteci Fehmi Koru'ya ev aldığını iddia etti.

Bir dönem adı Gülen cemaati ile anılan Star yazarı Hüseyin Gülerce, CNN TÜRK'te Didem Arslan Yılmaz'ın konuğu oldu. Fethullah Gülen cemaatini ve Gülen'in kişiliğine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. FETÖ'deki evlilikleri anlatan Gülerce, 'katalog'la insanların evlendirildiğini iddia etti. Ve Fethullah Gülen'i ziyarete gittiğinde, Gülen'in Cevdet Türkyolu tekme tokat dövdüğünü söyledi.

Fethullah Gülen'le iligili çarpıcı bilgiler veren Hüseyin Gülerce, Gülen'in Fehmi Koru'ya ev aldığını iddia etti. Gülerce ayrıca Fethullah Gülen'in kendini Mehdi sandığını ifade etti.

Hüseyin Gülerce'den Fehmi Koru ve Fethullah Gülen iddiası ile ilgili etiketler Fehmi Koru fethullah gülen hüseyin gülerce
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.