Hüseyin Elmalıpınar kimdir? Kaç yaşında, neden öldü?

En çok beğenilen komedi filmi Kolpaçino’da Hüseyin karakterine hayat veren Hüseyin Elmalıpınar, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Peki, Hüseyin Elmalıpınar kimdir?

Kolpaçino başta olmak üzere birçok projede yer alan Türk sinemasının tanınmış simalarından Hüseyin Elmalıpınar, 51 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. İstanbul Şişli’de ikamet eden ünlü oyuncu Hüseyin Elmalıpınar’ın ölümü sonrasında soruşturma başlatıldı.

Hüseyin Elmalıpınar kimdir, neden öldü?

23 Mart 1971 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Hüseyin Elmalıpınar, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladıktan sonra tiyatroya başladı. İlk olarak Çiçek Taksi dizisi ile ekranlarda görünen Elmalıpınar, 2007 yılında yayınlanan Kutsal Damacana filminde ufak bir rol almasına rağmen unutulmayacak bir repliğe imza atarak akıllarda kaldı.

Hüseyin Elmalıpınar kimdir? Kaç yaşında, neden öldü?

2009 yılında Kolpaçino filminde, Hüseyin adındaki bir kabadayıyı canlandırdı. 2005-2007 yılları arasında yayınlanan Acı Hayat dizisinde, önce "Terzi"nin, daha sonra "Mehmet Kosovalı"nın sağ kolu olan "Numan" karakterini canlandırmanın yanı sıra bir çok dizi ve filmde rol aldı.

Hüseyin Elmalıpınar kimdir? Kaç yaşında, neden öldü? ile ilgili etiketler Hüseyin Elmalıpınar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.