Türkiye 16 yaşında öldürülen Sıla'ya ağlıyor! Cani katilin suç kaydı kabarık çıktı...

Ailesinin zoruyla nişanlandığı kişi tarafından boğazından bıçaklanarak öldürülen 16 yaşındaki Sıla'nın katili Hüseyin Can Gökçek'in suç kaydı kabarık çıktı. Cani Gökçek'in tam 10 ayrı suçtan sabıkası var.

Giresun'un Erikliman Köyü'nde Hüseyin Can Gökçek'in (21) bıçakla boğazını keserek öldürdüğü Sıla Şentürk (16) Türkiye'yi yasa boğdu.

NİŞANIN BOZULMASI ÜZERİNE ÖLÜM TEHDİTLERİ ALIYORMUŞ

Cinayet öncesinde Sıla'nın nişanın bozulması üzerine Gökçek'ten ölüm tehdidi aldığı gerekçesiyle bir süre devlet korumasına alınarak yurda yerleştirildiği, 2 hafta önce felç geçiren babaannesine refakat etmesi için ailesinin talebi üzerine eve geri döndüğü öğrenildi.

 

BARIŞMAK İÇİN ANKARA'DAN GİRESUN'A GELMİŞ

İkilinin geçen yıl internet ortamında tanıştığı, aileler arasında yapılan nişanın 3 ay önce bozulması üzerine Hüseyin Can Gökçek'in barışmak için dün Ankara'dan Giresun'a geldiği belirtildi.

 

10 AYRI SUÇTAN SABIKASI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Hüseyin Can Gökçek'in bıçakla boğazını keserek öldürdüğü Sıla Şentürk'ü 1 yıl önce kaçırdığı ortaya çıktı. Şentürk ailesinin şikayetinden vazgeçmesi üzerine 1 ay cezaevinde kalan Gökçek, ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirlendi.

Vahşice öldürülen Şıla Şentürk tüm Türkiye'yi yasa boğdu! Ünlü isimler kadın cinayetlerine isyan etti

CANİNİN SUÇ KAYDI KABARIK ÇIKTI

Gökçek'in 10 ayrı suçtan sabıkası olduğu öğrenildi. Bu arada Şentürk ailesi Sıla'nın Hüseyin Can Gökçek'den ayrıldıktan sonra başka biriyle nişanlı olmadığını açıkladı.

EMNİYETTE SORGUSU DEVAM EDİYOR

Öte yandan polis ekipleri, olay yerinden kaçan Hüseyin Can Gökçek'in il dışına çıkmak için havalimanına kendisini götüren taksi sürücüsünün de ifadesine başvurdu. Gökçek'in ise emniyetteki sorgusu sürüyor.

Vahşice öldürülen Şıla Şentürk tüm Türkiye'yi yasa boğdu! Ünlü isimler kadın cinayetlerine isyan etti

ŞİKAYETTEN VAZGEÇMEDİKLERİ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Hüseyin Can Gökçek'in geçen ocak ayında Sıla ile Giresun'da yüz yüze görüştükleri, zanlının olaydan bir gün önce otobüs ile Ankara'dan Giresun'a geldiği, Bulancak ilçesinde otobüsten indiği, taksi ile Sıla'nın evine gittiği ve evde Sıla ile görüştüğü, daha sonra Turizm Uygulama Otelinde konakladığı, olay sabahı da Sıla'nın evine gittiği belirlendi.

Kapıyı Sıla'nın açtığı, evde Sıla ve babaannesinin bulunduğu, Sıla ile aralarındaki mahkeme konusunu konuştuklarını, Sıla'nın şikayetinden vazgeçmeyeceğini söylemesi üzerine, Hüseyin'in "Şikayetinizden neden vazgeçmiyorsunuz" dediği sonrasında tartıştıkları, tartışma sonrasında zanlının evin giriş katında bulunan mutfak kısmına giderek bıçak aldığı ve Sıla'nın bulunduğu odaya çıkarak birden fazla bıçak darbesi ile saldırdığı, sonrasında olayda kullandığı bıçağı evin içerisine atarak evden kaçtığı belirlendi.

 

HAVALİMANINDA YAKALANDI

Sahil kısmında taksiye binerek Bulancak ilçesini sonrasında ise Ordu –Giresun Havalimanına gittiği belirlendi. Ailenin ve Sıla'nın herhangi bir koruma kararı taleplerinin de olmadığı öğrenildi. Zanlının Emniyetteki sorgusu sürüyor.

 

 

Türkiye 16 yaşında öldürülen Sıla'ya ağlıyor! Cani katilin suç kaydı kabarık çıktı... ile ilgili etiketler katil Giresun emniyet sıla şentürk hüseyin can gökçek suç
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.