O fotoğrafın perde arkası ortaya çıktı

Eski CHP Milletvekili Hüseyin Aygün, sosyal medya hesabından paylaştığı görselle, polislerin Ayasofya'da namaza giden kişilere selam durduğunu iddia etti. Fakat fotoğrafın geçtiğimiz yıllarda bir şehit cenazesinde çekildiği ortaya çıktı.

Danıştay'ın aldığı kararla 86 yıldır müze olarak hizmet veren ve geçtiğimiz cuma günü kılınan namazla yeniden tamamen ibadete açılan Ayasofya hakkındaki tartışmaları sürüyor.

CHP'Lİ VEKİLDEN ALGI OPERASYONU

Söz konusu karara tepki gösterenler arasında yer alan eski CHP milletvekili Hüseyin Aygün, Twitter hesabından algı operasyonu yürüttü.

Söz konusu paylaşımda polislerin 'şeriatçı mollalara' selam durduğunu iddia eden Aygün'e yanıt yine sosyal medya kullanıcılarından geldi.

Aygün paylaşımında, ''Saray, Ayasofya'da şeriat ilân etti: polis şeriatçı mollalara derhal selam durdu.'' ifadelerini kullandı.

O fotoğrafın perde arkası ortaya çıktı
 
O FOTOĞRAFIN PERDE ARKASI ORTAYA ÇIKTI

Söz konusu paylaşımın altında görselin bir şehit cenazesine ait olduğunu ve selam duran polislerin, şehit için böyle bir eylemde bulunduğunu belirten kullanıcı, fotoğrafın FETÖ'cüler tarafından kasıtlı olarak dolaşıma sokulduğunu belirterek, ''Fetö'cü hesaplar tarafından kırpılarak dolaşıma sokulan görsel. (Büyük ihtimalle) 2011 yılında şehit cenazesi korteji esnasında çekilmiş ve kırpılmış. Bu tarz tweetleri atarken biraz araştırmak lazım. Ortamı provoke etmenin kimseye faydası yok'' ifadelerini kullandı.

O fotoğrafın perde arkası ortaya çıktı - Resim : 2

 

O fotoğrafın perde arkası ortaya çıktı ile ilgili etiketler CHP FETÖ cenaze polis Şehit hüseyin aygün vekil selam
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.